Skocz do zawartości
  • Live z GTA Online

Transmisja live z GTA Online na kanale Namo jest teraz offline
  • Załóż konto na GTA Forum

Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry.

danieleg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pewien problem.A mianowicie zainstalowałem na świeżo zainstalowanym Windowsie 10 Pro,grę GTA V.Mam gta na Social Clubie.Instalowałem grę dobrze (mam tą edycje z 7 płytami).Po zainstalowaniu i uruchomieniu lanuchera SocialClub pobiera się chyba jakiś patch.Gdy się ten "patch" zainstalował piszę wczytywanie i po chwili wyświetla się komunikat że "Tryb Offline jest niedostępny".Nie wiem czemu wyświetla się taki komunikat skoro nawet się jeszcze nie zalogowałem do Social Cluba! Bardzo proszę o pomoc! Dorzucam screena...

Mój sprzęt:

Karta graficzna: Asus  GeForce Gtx 1050ti

Procesor: AMD FX-8320 (8 rdzeni)

Pamięć Ram: 8 GB

System operacyjny: Windows 10 Pro 

Problem....png

1 godzinę temu, danieleg napisał:

Witam!

Mam pewien problem.A mianowicie zainstalowałem na świeżo zainstalowanym Windowsie 10 Pro,grę GTA V.Mam gta na Social Clubie.Instalowałem grę dobrze (mam tą edycje z 7 płytami).Po zainstalowaniu i uruchomieniu lanuchera SocialClub pobiera się chyba jakiś patch.Gdy się ten "patch" zainstalował piszę wczytywanie i po chwili wyświetla się komunikat że "Tryb Offline jest niedostępny".Nie wiem czemu wyświetla się taki komunikat skoro nawet się jeszcze nie zalogowałem do Social Cluba! Bardzo proszę o pomoc! Dorzucam screena...

Mój sprzęt:

Karta graficzna: Asus  GeForce Gtx 1050ti

Procesor: AMD FX-8320 (8 rdzeni)

Pamięć Ram: 8 GB

System operacyjny: Windows 10 Pro 

Problem....png

Zrób jak pisze Martynka. Wejdź tu https://socialclub.rockstargames.com/ i zaloguj się swoim kontem z GTA. Następnie przejdź na https://socialclub.rockstargames.com/activate i wybierz opcje pobierz dla Windows.

umBDbCc.gif

@Martynka6482

Cytat

Zaloguj się na stronie Social Club ze swoim kontem jak je masz

Tak mam konto na Social Clubie.Dodam również że to konto posiadam od roku i nigdy nie było takich problemów.

@Cruzzer Tak zrobię! 

Jeżeli się uda to zamknę temat a jeżeli się nie uda to trzeba próbować innych metod ?

@Cruzzer @Martynka6482  A muszę przed tym odinstalować tą grę jak instalowałem "z płytek" ?

29 minut temu, danieleg napisał:

A muszę przed tym odinstalować tą grę jak instalowałem "z płytek" ?

Raczej nie. Tu chodzi tylko o launcher. Zawsze możesz wskazać w nim ścieżkę do gry i jak nie ruszy to użyć -verify ale najpierw pobierz launcher.

• Lubię to 1

umBDbCc.gif

49 minut temu, danieleg napisał:

A ty z jakiego Windowsa korzystasz?

Windows 10 Pro 64 bit.

49 minut temu, danieleg napisał:

I jaki polecasz do GTA V?

Od 7 w górę 64 bitowy. Nie zmienia to faktu, że każdy z nich jest badziewny.

umBDbCc.gif

12 minut temu, Foll napisał:

3 lata temu kupiłem płytę, której nie ogarnąłem ? Przypomniało mi się, wpisałem z niej kod i mam teraz 2 konta XD

Aż dam ci plusika za to. xD

• 9 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...

wyłącz wszystko chodzi o gta i social club pobierz to i uruchom i włącz gta i powinno działać                             

Też miałem taki błąd i to zrobiłem i działało a jak nie to od czego masz yt 

link:http://www.mediafire.com/file/sef707m36s64tr7/GTA_V_Launcher_1_0_1290_2.exe/file 

• 1 miesiąc temu...