Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Lanucher social club GTA V wyświetla "tryb offline"

Opublikowano
comment_38474

Witam!

Mam pewien problem.A mianowicie zainstalowałem na świeżo zainstalowanym Windowsie 10 Pro,grę GTA V.Mam gta na Social Clubie.Instalowałem grę dobrze (mam tą edycje z 7 płytami).Po zainstalowaniu i uruchomieniu lanuchera SocialClub pobiera się chyba jakiś patch.Gdy się ten "patch" zainstalował piszę wczytywanie i po chwili wyświetla się komunikat że "Tryb Offline jest niedostępny".Nie wiem czemu wyświetla się taki komunikat skoro nawet się jeszcze nie zalogowałem do Social Cluba! Bardzo proszę o pomoc! Dorzucam screena...

Mój sprzęt:

Karta graficzna: Asus  GeForce Gtx 1050ti

Procesor: AMD FX-8320 (8 rdzeni)

Pamięć Ram: 8 GB

System operacyjny: Windows 10 Pro 

Problem....png

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 37,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Martynka6482
    Martynka6482

Zaloguj się na stronie Social Club ze swoim kontem jak je masz (jak nie to utwórz, aktywuj GTA) i pobierz na nowo z zakładki pobieranie gier. Może to pomoże ?

• Raczej nie. Tu chodzi tylko o launcher. Zawsze możesz wskazać w nim ścieżkę do gry i jak nie ruszy to użyć -verify ale najpierw pobierz launcher.

• Martynka6482
    Martynka6482

@danieleg Spróbuj odinstalować całkowicie grę i ze strony Social Club pobrać na nowo (nie z płyt).

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_38481
42 minuty temu, danieleg napisał:

A co to jakiś problem z Social Clubem czy co?

Zaloguj się na stronie Social Club ze swoim kontem jak je masz (jak nie to utwórz, aktywuj GTA) i pobierz na nowo z zakładki pobieranie gier. Może to pomoże ?

20180821_085052.png

20180821_085131.png

Opublikowano
comment_38482
1 godzinę temu, danieleg napisał:

Witam!

Mam pewien problem.A mianowicie zainstalowałem na świeżo zainstalowanym Windowsie 10 Pro,grę GTA V.Mam gta na Social Clubie.Instalowałem grę dobrze (mam tą edycje z 7 płytami).Po zainstalowaniu i uruchomieniu lanuchera SocialClub pobiera się chyba jakiś patch.Gdy się ten "patch" zainstalował piszę wczytywanie i po chwili wyświetla się komunikat że "Tryb Offline jest niedostępny".Nie wiem czemu wyświetla się taki komunikat skoro nawet się jeszcze nie zalogowałem do Social Cluba! Bardzo proszę o pomoc! Dorzucam screena...

Mój sprzęt:

Karta graficzna: Asus  GeForce Gtx 1050ti

Procesor: AMD FX-8320 (8 rdzeni)

Pamięć Ram: 8 GB

System operacyjny: Windows 10 Pro 

Problem....png

Zrób jak pisze Martynka. Wejdź tu https://socialclub.rockstargames.com/ i zaloguj się swoim kontem z GTA. Następnie przejdź na https://socialclub.rockstargames.com/activate i wybierz opcje pobierz dla Windows.

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_38483

@Martynka6482

Cytat

Zaloguj się na stronie Social Club ze swoim kontem jak je masz

Tak mam konto na Social Clubie.Dodam również że to konto posiadam od roku i nigdy nie było takich problemów.

@Cruzzer Tak zrobię! 

Jeżeli się uda to zamknę temat a jeżeli się nie uda to trzeba próbować innych metod ?

@Cruzzer @Martynka6482  A muszę przed tym odinstalować tą grę jak instalowałem "z płytek" ?

Opublikowano
comment_38485
29 minut temu, danieleg napisał:

A muszę przed tym odinstalować tą grę jak instalowałem "z płytek" ?

Raczej nie. Tu chodzi tylko o launcher. Zawsze możesz wskazać w nim ścieżkę do gry i jak nie ruszy to użyć -verify ale najpierw pobierz launcher.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_38495
49 minut temu, danieleg napisał:

A ty z jakiego Windowsa korzystasz?

Windows 10 Pro 64 bit.

49 minut temu, danieleg napisał:

I jaki polecasz do GTA V?

Od 7 w górę 64 bitowy. Nie zmienia to faktu, że każdy z nich jest badziewny.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_38513
12 minut temu, Foll napisał:

3 lata temu kupiłem płytę, której nie ogarnąłem ? Przypomniało mi się, wpisałem z niej kod i mam teraz 2 konta XD

Aż dam ci plusika za to. xD

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_51314

Masz wyraźnie wyjaśnione, co masz zrobić. Nie włączaj gry w trybie offline, włącz ją normalnie. Upewnij się, że w ustawieniach zapory Windows zezwoliłeś GTAV na połączenie z Internetem. Ewentualnie spróbuj jeszcze uruchomić Steam jako administrator, 

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_57482

wyłącz wszystko chodzi o gta i social club pobierz to i uruchom i włącz gta i powinno działać                             

Też miałem taki błąd i to zrobiłem i działało a jak nie to od czego masz yt 

link:http://www.mediafire.com/file/sef707m36s64tr7/GTA_V_Launcher_1_0_1290_2.exe/file 

• 1 miesiąc temu...