Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Wiadomość od Rockstar: GTA VI Coming 2019

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 23,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Dla zainteresowanych. Gopro_2027 to twórca Paradise SPRX, po spinach z współtwórcami przeszedł do LTS. Co do wiadomości. Użyty jest skrypt wysyłający wiadomsoci przez telefon ale odpowiednio zbypassow

• Aż mi się przypomniało jak pewne menu na 1.16 umożliwiało wyłącznie DLC z napadami na całej sesji.

• Tak. Wystarczyło mieć na koncie tryb developerski i dodać do menu dwie linijki skryptu. Napisałem wyżej rozwiązanie zagadki z wiadomością.

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_38954
1 minutę temu, MewaKruKru napisał:

Kiedy był ostatni update na ps 3 do gta 5 ? 

Tam aktualizacja stoi na 1.28. Mod menu, które tam są umożliwiają resetowanie postaci, zabieranie $, wyłączanie pasywki itp więc na 99% to właśnie Xbox360/PS3 jest źródłem problemu.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_38955
przed chwilą, NikoHuskie napisał:

I musiałeś dostać to dwa razy, żeby dojść do tego wniosku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie.

Opublikowano
comment_38956
1 minutę temu, Cruzzer napisał:

Tam aktualizacja stoi na 1.28. Mod menu, które tam są umożliwiają resetowanie postaci, zabieranie $, wyłączanie pasywki itp więc na 99% to właśnie Xbox360/PS3 jest źródłem problemu.

No to chyba,już na mod menu na ps3/x360 nie pograją tzn pograją ale zapewne dosyć długo będą musieli robić aktualizacje do różnych mod menu. Ewentualnie Rockstar załata tylko lukę. 

Opublikowano
comment_38958
2 minuty temu, NikoHuskie napisał:

Brakuje mi tego na PC. Zawieszanie konsoli też jest ciekawe

Ta potem każdy 10 latek będzie wbijał sobie na taką sesje 32 graczy i zabierał wszystko bitch plis. Namo wtedy by miał popęd na money lobby czy lvl up bo by znowu kupowali. Chociaż to ma + i - 

Opublikowano
comment_38960
4 minuty temu, MewaKruKru napisał:

Ta potem każdy 10 latek będzie wbijał sobie na taką sesje 32 graczy i zabierał wszystko bitch plis.

LTS za jedyne 30$ udostępnia narzędzie, którym robisz sobie zdalne recovery z PC. 

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_38961
1 minutę temu, NikoHuskie napisał:

Rok temu była podobna inba

Pamiętam, biednemu Pavełkowi lvl zresetowali.

Opublikowano
comment_38963
1 minutę temu, Cruzzer napisał:

pewne menu na 1.16 umożliwiało wyłącznie DLC z napadami na całej sesji.

Serio? Dobre.

Opublikowano
comment_38965
przed chwilą, chmielu_psx napisał:

Serio?

Tak. Wystarczyło mieć na koncie tryb developerski i dodać do menu dwie linijki skryptu.

1 minutę temu, BombowyKiller napisał:

@Cruzzer przynajmniej napisane po polsku jest Wiadomość od Rockstar : te coming zastanawia mnie 

Napisałem wyżej rozwiązanie zagadki z wiadomością.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_39041
przed chwilą, BombowyKiller napisał:

@NikoHuskie ten gościu gra na średnich i na słabej rozdzielczości haha xD to niezły modder 

To znajdź podobną lukę, która umożliwi wysłanie wiadomości w imieniu Rockstar do wszystkich zalogowanych aktualnie graczy, niezależnie od platformy xD

Opublikowano
comment_39045

Dla zainteresowanych. Gopro_2027 to twórca Paradise SPRX, po spinach z współtwórcami przeszedł do LTS. Co do wiadomości. Użyty jest skrypt wysyłający wiadomsoci przez telefon ale odpowiednio zbypassowany po wyłączeniu tej opcji przez R*. Pozostaje tylko kwestia przesyłania na inne sesje.

umBDbCc.gif