Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Gta w trybie fabularnym dziala a online nie ...

Opublikowano
comment_39525

mam problem dotyczący GTA online otoz kiedy uruchamiam gre przez Play GTA wszystko wlacza mi się w trybie offline i mogę grac fabulke , ale kiedy wlaczam wszystko przez launchera i gra mi się aktualizuje to mam blad cytuje : Gra gta nie jest zainstalowana na tym systemie … jakies propozycje 

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• a z fabuły możesz przejść w online? jak coś pisz do suporta rockstar 

• otwórz lokalizację pliku tak to wygląda na win 10 w własciwościach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_39552

Przejdź z fabuły na online tak jak radzi @Recon ale zakładam, że wyskoczy jakiś błąd związany z SC. Kliknij PPM na ten launcher następnie właściwości i w polu element docelowy daj na końcu spacje, dopisz -verify i zastosuj. Po tym uruchom launcher powinien on sam odszukać grę. Jeśli się nie uda to usuń GTA całkowicie i zainstaluj jeszcze raz.

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_39562

kiedy daje ONLINE bedac w fabule wyskakuje mi okienko social club i w nim jest napisane ze : serwery rockstar maja teraz problem sproboj ponownie cos w ten design , probuje jeszcze raz pobrać aktualizacje 

Po raz kolejny blad który brzmi : Przepraszamy gra GTAv nie jest zainstalowana na tym systemie . zainstaluj ja jeszcze raz i spróbuj ponownie 

Opublikowano
comment_39564
3 minuty temu, YoiimBo napisał:

kiedy daje ONLINE bedac w fabule wyskakuje mi okienko social club i w nim jest napisane ze : serwery rockstar maja teraz problem sproboj ponownie cos w ten design , probuje jeszcze raz pobrać aktualizacje 

a jeśli mają problem z serwerem to tak będzie taki komunikat wtedy kliknij kontynuj i jeśli serwer nie załapie online będziesz offline na fabule i jeszcze raz przejdź 

czasami mają problemy z serwerami dziś tak było wieczorem , ale z fabuły na online i poszło

Opublikowano
comment_39567
przed chwilą, Recon napisał:

otwórz lokalizację pliku tak to wygląda na win 10 w własciwościach

Próbuje mu wytłumaczyć aby zweryfikował pliki gry ale jest uparty. 

tylko dziwi mnie fakt ze aktuwalizacja nie chce się zainstalować i wyskakuje mi komunikat ze gra nie jest zainstalowana 

Utwórz skrót do launchera, który wywala ci błąd i dopisz to co ci kazałem po czym uruchom ten skrót...

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_39568

już zrobiłem to co powiedziales tylko wszystko się zgadza po zweryfikowaniu wszystkie pliki i foldery sa na miejscu tylko nie wiem jak zniwelować tamte bledy , wydaje mi się ze to się skończy reinstallem

Opublikowano
comment_39569

tylko dziwi mnie fakt ze aktuwalizacja nie chce się zainstalować i wyskakuje mi komunikat ze gra nie jest zainstalowana 

jeśli chcesz poświęcić czas to odinstaluj grę całkowicie i uruchom ponownie pc i usuń pozostałości w folderze docelowym, gdzie była zainstalowana gra. Możesz użyć tego programu do całkowitej deinstalacji wraz z zapisami w rejestrze revo unistaller. 

Czy ponowna instalacja rozwiąże Twój problem nie wiem , ale warto próbować.

i co możesz grać już 

Opublikowano
  • Autor
comment_39571
10 minut temu, Recon napisał:

jeśli chcesz poświęcić czas to odinstaluj grę całkowicie i uruchom ponownie pc i usuń pozostałości w folderze docelowym, gdzie była zainstalowana gra. Możesz użyć tego programu do całkowitej deinstalacji wraz z zapisami w rejestrze revo unistaller. 

Czy ponowna instalacja rozwiąże Twój problem nie wiem , ale warto próbować.

i co możesz grać już 

weryfikuje aktualnie pliki dam znac co i jak PO wszystkim 

Opublikowano
comment_39575
9 minut temu, YoiimBo napisał:

po weryfikacji dalej nic … 

To usuń całą grę wraz z katalogiem „Rockstar Games” w dokumentach i zainstaluj jeszcze raz. W tym katalogu znajdują się zapisy trybu fabularnego więc możesz sobie je skopiować.

umBDbCc.gif

• 3 lata później...
Opublikowano
comment_67429

Ogólnie mam problem bo odpalam GTA 5 na Xboxie 360 (wiem trch stare) i fabuła mi działa ale jak chce włączyć online to pisze że moje konto nie ma takich uprawnień a mam połączonego Xboxa pod ruter 

Edytowane przez Mateusz_2006