Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_39831

Jakieś porady jak zdobyć szybko lvl bez żadnych programów? 

Z tego co wiem to robić napady, grać misje tylko jakie są takie co dużo RP dostajemy? Podajcie co mam robić znaczy za co jest najwięcej tego RP, ale nie coś typu "Misje", bo ich jest trochę dużo tzn. proszę o dokładność ? 

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Featured Replies

Opublikowano
comment_39874
1 minutę temu, Skoczix napisał:

A takie pytanie moje, bo mnie ciekawi to. Ktoś wie jak się nazywa ten motor którym można no tak to nazwę "latać" i gdzie go kupić? 

To jest pedalstwo i tryhardostwo.

Opublikowano
comment_39877
przed chwilą, NikoHuskie napisał:

Nawet nie oznaczaj go tu. Szczyt pedalstwa to RP i Oppresorek.

2 minuty temu, Foll napisał:

Uważaj bo Vini Cię zapierdoli co mówisz o jego ulubionym pojeździe w GTA Online.

Tia, bana mi na chacie da.

Opublikowano
comment_39916
przed chwilą, NikoHuskie napisał:

pieskiem

No, pieski są fajne, więc mają od razu, a ty musisz czekać.

Opublikowano
comment_39973
Dnia 10.07.2018 o 20:37, Skoczix napisał:

A z paczkami to chyba ogarniam, ale ludzie mogą nam je zniszczyć prawda? Da się to je jakoś bezpiecznie zrobić np. wejść na sesję jednoosobową i tam to robić?

Da się zrobić samemu i na sesji publicznej , gdzie będziesz tylko ty.