Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 5
- Wyświetleń 10,4 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Popularne dni
Popularne posty
-
Usuń folder Rockstar Games z dokumentów. Zrób sobie tylko kopie zapisów z fabuły, które znajdują się w tym folderze.
-
Wow, zadziałało nie wiem jak ci podziękować. ??????
-
Karta Graficzna pomyśl o jej wymianie bo to 2GB jest za mało , na obecne standardy. Będzie działało ,ale no właśnie jest to ale.
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, ostatnio gdy szperałem przy opcjach grafiki w gta 5 podczas gdy zmieniłem lekko ustawienia jakości trawy tekstur itd, po powrocie do gry grafika gta wyglądała jakbym zmienił ustawienia MSAA na wył. gdy spowrotem ustawiłem wszystkie opcje na domyślne gra nadal miała taki wygląd próbowałem ją odinstalować zainstalować steama wyłączyć i włączyć tak samo z komputerem ale nic.
Oto moje specfikacje komputera
Karta Graficzna: GeForce GTX 1050 2Gb
Procesor: Intel Core I5-7400 3.00 ghz
Ram 8 GB