Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_40436

Poszukujmy programistę do współtworzenia serwera GTA Roleplay opartego na oprogramowaniu FiveM pod adresem gtarp.pl

GTA Roleplay

Oferujemy:

- serwer
- domenę

Potrzebujemy:

- funkcjonalnej paczki pod rozgrywkę Roleplay
- uswanie błędów skryptów
- tworzenie nowych skryptów
- zarządzanie serwerem

Wynagrodzenie:

Za każdą pracę, skrypt, modyfikację programista będzie otrzymywał umówione wcześniej wynagrodzenie na konto PayPal.

Za pewne ogarnięty programista stanie się częścią ekipy serwera więc będzie brał udział w jego tworzeniu, czerpał korzyści finansowe z jego funkcjonowania i będzie współtworzył nowe projekty oparte na platformie FiveM.

Kontakt w wiadomości prywatnej na forum do:

@Namo lub @BartekBokser

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 10,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Napisz do nich ? https://www.donald.pl/artykuly/ESf2wpjG/we-wsi-orla-dziala-jedyna-w-polsce-grupa-seniorek-programistek-60

• Ok pomogę ci ale mam  jedno pytanie sumie kilka 1-jak to ma wyglondać czy muszę jakiś specjalny program do tworzenia 2-i czy musisz tylko na peypala a mógłbyś np pensjonaty nie wiem jak to się pisze l

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_45209

Ok pomogę ci ale mam  jedno pytanie sumie kilka 1-jak to ma wyglondać czy muszę jakiś specjalny program do tworzenia 2-i czy musisz tylko na peypala a mógłbyś np pensjonaty nie wiem jak to się pisze lu na stema? Jak od piszesz to podam NIK lub Skype to co tam chcesz i jeść że jedno czy muszę za to płacić. 

• Namo odpiął/ęła ten temat
  • Namo przestał(a) promować temat