Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_1379

Odpalam grę... i nic. Wywala mnie. PROGRAM GTA PRZESTAŁ DZIAŁAĆ. WTF?!

Czy ktoś z Was uporał się z tym problemem? Kupiłem grę w pudełku (7 DVD), powtórna instalacja i świeża aktualizacja nie pomogły, posiadam najnowsze sterowniki do grafiki NVIDIA, DirectX 11 i GeForce Experience, wyłączałem antywirusa, uruchamiałem jako administrator i nic... Dalej to samo.

Mój sprzęt:
GeForce GTX 650 (2 GB) / Wersja sterownika: 368.81
IntelCore i5 4440 (3.1 GHz)
8 GB RAM
Windows 8.1

POMOCY!!! Ratunek tylko w Was! Inaczej 170 zł do kosza...

1.png

2.png

IMG_6078.JPG

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 77.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_44034
2 minuty temu, L1337 napisał:

Kopjuje

Jak będę na kompie to u siebie zobaczę.

Edytowane przez chmielu_psx

Opublikowano
comment_44038

Zaloguj się na swojego Social Cluba z aktywowaną grą GTA V, wejdź na stronę i naciśnij "pobierz dla Windows". Pobierze się Launcher, uruchom i wybierz "napraw pliki gry" czy coś podobnego. Jak dobrze pamiętam jest to pierwsza opcja.

Edytowane przez szymonpsx

giphy.webp

Opublikowano
comment_44039
przed chwilą, szymonpsx napisał:

Zaloguj się na swojego Social Cluba z aktywowaną grą GTA V, wejdź na stronę i naciśnij "pobierz dla Windows". Pobierze się Launcher, uruchom i wybierz "napraw pliki gry czy coś podobnego. Jak dobrze pamiętam jest to pierwsza opcja.

juz to robilem ale zaraz spróbuje 

Opublikowano
comment_44056

Ok, launcher Fortnite na pulpicie, chujowa ortografia, stwierdzam: gówniak. 

17 minut temu, Foll napisał:

laptopie matki

Kurwa, jak laptop, skoro ma desktopowy procek?

• Cruzzer zablokował(a) ten temat
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_51440
Dnia 21.01.2018 o 16:29, Grandprixteam napisał:

jeśli wyskakuje app crash gta5.exe

Wystarczy z katalogu z gra wywalić ten plik około 50 mb.

po wywaleniu włączam grę przez plik PlayGtaV i na socialu nie wiem czemy gra pobrała 800 mb jakiejś aktualki i zainstalowało dałem graj i hula ;)

Wiem, data, ale jaki to jest plik? (nazwa)

Dnia 21.01.2018 o 16:29, Grandprixteam napisał:

jeśli wyskakuje app crash gta5.exe

Wystarczy z katalogu z gra wywalić ten plik około 50 mb.

po wywaleniu włączam grę przez plik PlayGtaV i na socialu nie wiem czemy gra pobrała 800 mb jakiejś aktualki i zainstalowało dałem graj i hula ;)

Wiem data ale jaki to jest dokładnie plik? (nazwa)

• Namo zmienił(a) tytuł na Program Grand Theft Auto V przestał działać
  • Namo odblokował(a) ten temat