-
Załóż konto na GTA Forum
Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry. Zdobądź GTA$ 100 000 000 na Money Lobby i popraw statystyki swojej postaci na Level Up.
Powiazanie konta
-
Podobna zawartość
-
Przez Eryczek01
Hej posiadam gta 5 w wersij pudełkowej lecz nie posiadam konta social na którym wykorzysatno kod z pudełka czy po zakupie innego kodu do rocksatr gra bedzie działała
-
Przez dailex
Witam, czy to prawda że gdy napiszemy do R* w sprawie przeniesienia konta GTA Online np.z ps3 na PC to to zrobią jeśli "statystyki konta nie wzbudzą żadnych podejrzeń"? Z góry dzięki za odpowiedź :).
Pozdrawiam
-
Przez Pelejunior09
Siema mam pytanie bo mam kupione gta przez steam i chciałbym grac od kumpla na koncie teraz a zalogowałem się już na moim koncie przedtem zeby pograc i jak teraz loguje się od kumpla na social Club i chce grać to wyskakuje mi komunikat zebym się przelogował na moje konto czy rozłączenie kont social Club i steam cos da?
-
Rekomendowany post