-
Facebook
-
Podobna zawartość
-
Przez Amigotoyotaa
Witam, jakiś czas temu jakiś typ ukradł mi konto, próbowałem sie zalogować po dłuższej przerwie, ale moje dane były nieprawidłowe. Próbowałem odzyskać hasło i wtedy zobaczyłem maila, że mój adres email został zmieniony. Próbowałem zgłosić problem na support ale wymagane jest tego gamertaga, a nie mam możliwości go nigdzie sprawdzić. Co w tej sytuacji zrobić? Dziękuję z góry za wszelką pomoc
-
Przez KatLxrd555
Czy jeżeli dostałem perma ban na moje konto gta 5 online i kupiłbym inne konto czy będę mógł się zalogować i normalnie grać w gta online jeżeli mam grę kupioną na steam ?
-
Przez Xx_Mickey_xX
Witam czy są tu osoby które używają modów online? Pytam poniewać potrzebuję pomocy dotyczącej z odzyskaniem dostępu do online
jakiś moder zbanował mnie za nic i nie mam jak odzyskać dostępu do konta ?
Może na tym forum uzyskam pomocy?
Z góry dzięki za odpowiedź.
-
Przez MateuszKosaKosarczyk95
Witam!
SPRZEDAJĘ MODOWANE KONTA GTA 5 NA PS4 I X1. (OSTATNIE SZTUKI)
• LVL. 8000
• PIENIĄDZE. 4.500.000.000 $ i 5.000.000.000 $
• WSZYSTKIE STATYSTYKI SĄ ZWIĘKSZONE + dużo więcej (priv.)
• KOSZT KONTA. ! DO UZGODNIENIA ! (płatność przez PRZELEW/PSC)
Kontakt: Priv. (Nie odpowiadam na komentarze pod postem).
-
-
Tagi
-
Kto przegląda
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Grand Theft Auto Forum
GTA Forum to polska społeczność graczy Grand Theft Auto. Dyskutujemy i dzielimy się pomocą z użytkownikami GTA V. Dzięki forum gra w GTA 5 jest przyjemniejsza gdyż można tutaj znaleźć kompanów do wspólnej rozgrywki. Dołącz do naszej społeczności rejestrując się na forum.
Twórcy z GTA Online na Youtube
- Namo (PC)
- ViniPlay (PC)
- Bartek Bokser (PC)
- Skiler (PC)
- GTA Forum (PC)
Polskie Ekipy w GTA Online
Każdy kto grał w GTA Online wie, że samotne życie na sesjach swobodnych i akcjach to ciężki kawałek chleba. GTA Forum przychodzi takim samotnikom z pomocą i organizuje w dziale Ekipy prezentacje polskich ekip oraz pozwala umawiać się na wspólną grę. Każdy założyciel ekipy ma możliwość promować swój skład na tym forum aby rekrutować graczy do swojego składu.