Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 57
- Wyświetleń 76.6 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Problemów jest sporo każdy z nich wchodzi w usługi Rockstar. Należy szukać rozwiązania w launcher i tam dać na weryfikację plików gry. Żadna reinstalacja nie ma sensu. Pisać do suportu niec
-
ostniatno gdy grałem w gta dołączyłem do sesji online i wyskoczył mi komunikat usługi seciowe rockstar są chwilowo niedostępnie proszę sprubować później prubowałem przez dwa tyg i nic
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Cześć, wie ktoś co trzeba zrobić gdy podczas wczytywania wyskakuje komunikat ''Usługi sieciowe rockstar są niedostępne...'' ? Wcześniej czasami włączała się aktualizacja ale ściągała się bardzo wolno więć pobrałem to w częściach przez przeglądarkę. Aktualnie włącza się tylko ten błąd przeplatając się czasem z błędem 201 i 203. Wie ktoś jak to naprawić?