-
Załóż konto na GTA Forum
Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry. Zdobądź GTA$ 100 000 000 na Money Lobby i popraw statystyki swojej postaci na Level Up.
-
Podobna zawartość
-
Przez hGgE
Witam. Przychodzę do was z pewnym problemem. Postanowiłem pobrać grę ponownie, bo chciałem zobaczyć co i jak z tym cayo perico. No właśnie i tu pojawia się problem, po pobraniu gry chciałem wejść od razu do online.. początkowa cut scenka promująca cayo perico z klubu strasznie się zwieszała aż w końcu stanęła cała gra. To samo jest nawet gdy próbuję wejść do fabuły. Gra się wczyta ale nie reaguje, mogę chodzić ale nie mogę strzelać czy wyciągnąć telefonu no i oczywiście po pewnym czasie gra staje i znowu trzeba kombinować żeby ją wyłączyć. Uprzedzając, grałem na wysokich od zawsze i nie było problemu dopiero teraz dzieją się takie cuda. Dodam jeszcze że inne gry nie sprawiają problemów. Dzięki
---------------------
Proc.: Intel i5-3570K 3,40GHz
RAM: 16GB
Karta GeForce GTX 1060 6GB
Windows 10
-
Przez RocketRP
RocketRP🚀to serwer stworzony przede wszystkim aby sprawiać frajdę graczom!
Kto nie chciałby zostać groźnym gangsterem lub policjantem, stojącym na czele porządku w mieście ?
U nas to możliwe ,bądź tylko kim zechcesz! 😀🥳
Co nas odróżnia od innych serwerów? Uważnie słuchamy naszych graczy. Uważamy że właśnie gracze powinni decydować o serwerze ponieważ to właśnie oni tworzą wspaniałą społeczność naszej wyspy.😁🤗
Co znajdziecie na wyspie RocketRP?
>Wyjątkowe prace 👷
- Potrzebujesz szybko kasy, ale chcesz obejść się bez zbędnych zobowiązań? Na naszej wyspie to nic trudnego! W urzędzie pracy czeka na ciebie wiele ofert, wystarczy że wybierzesz jedną z interesujących cię prac i gotowe.👨🍳
>Wiele importowanych pojazdów 🚗
-Zadbaliśmy o to aby każdy mógł kupić samochód swoich marzeń. Przecież,kto nie marzy o przejażdżce mustangiem o zachodzie słońca?.😎🔆
>Wspaniałą społeczność 🧑👩
- Wspaniała społeczność do której ty i twoi przyjaciele możecie dołączyć oraz tworzyć ją razem z nami!👬
>Bardzo dobrą optymalizację
- Zmyślą o graczach ze słabszym sprzętem komputerowym, jednym z naszych głównych celów była znakomita optymalizacja, aby każdy gracz mógł grać bez lagów i na równym poziomie z innymi.🤙
>Dynamiczne sloty.
- Zapewnia odciążenie zasobów serwera,co minimalizuje lagi👌
>Jesteśmy otwarci na propozycję
- Masz pomysł na biznes? Nie ma problemu! Napisz do nas a na pewno przegadamy sprawę!🤝📝
Do zobaczenia na RocketRP. Odleć z nami !🚀
-
Przez ZNUDZONY
ZAPRASZAMY DO NOWEGO PROJEKTU "VegeTableRP"
WYSPA JUŻ NIEBAWEM WYSTARTUJE!!!
oferujemy:
-importowane samochody🚗
-bardzo dobrą optymalizację👓
-dobrze dopracowaną ekonomię💰
-drugą postać po napisaniu podania✏
-oraz miłą i chętną do pomocy administrację😁
serwer powoli rusza, mamy discorda na którego zapraszamy ( https://discord.gg/tfV69mZP9V ) w nawiasie link do discorda, zapraszam do pisania podań na frakcję oraz do pisania podań na moderatora których aktualnie potrzebujemy.
DZIĘKUJĘ I ZAPRASZAM
POZDRAWIA ADMINISTRACJA "VegeTableRP"
-
Przez Konrad0220
Siemanko, sytuacja wygląda tak, że gram sobie w gta na xboxie 360, wszystko jest w porządku, aż tu nagle crashuje mi się gra i wyrzuca do menu, po czym wyskakuje informacja (Obrazek nr 1 żółty napis)Po czym klikam ok, wszystko w porządku gra dalej idzie, ale teraz gdy próbuje włączyć ciągle ładuje się ekran startowy, nie mogę nic kliknąć, nie reaguje, w nocy miałem podobny problem, czekam już z 15 minut i ciągle nic, ktoś ma pomysł co mogłoby być przyczyną? Jak to naprawić?
-
Przez ZNUDZONY
POSZUKUJEMY OSÓB DO NOWEGO PROJEKTU "VegeTableRP" (graczy)
oferujemy:
-importowane samochody
-bardzo dobrą optymalizację
-dobrze dopracowaną ekonomię
-drugą postać po napisaniu podania
-oraz miłą i chętną do pomocy administrację
serwer powoli rusza, mamy discorda na którego zapraszamy (https://discord.gg/cJb7S4Pt) w nawiasie link do discorda, zapraszam do pisania podań na frakcję oraz do pisania podań na moderatora których aktualnie potrzebujemy.
DZIĘKUJĘ I ZAPRASZAM
POZDRAWIA ADMINISTRACJA "VegeTableRP"
-
Rekomendowany post