Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_31606

Wszystko przebiegło znowu całkowicie bez problemu natomiast mam jedną uwagę - może napiszcie takie wyjebany baner na górze każdego wątku "KUERWA CZYTAĆ I ROBIĆ CO DO JOTY TO CO JEST NAPISANE A JAK NIE ZROBICIE TO KASA PRZEPADA BO BOTY TEŻ MUSZĄ Z CZEGOŚ ŻYĆ..." - będziecie mniej mieli durnych pytań.... :)

Opublikowano
comment_31614

Polecam opcje Level Up. Namo ulepszył konto bardzo szybko. Warto było kupić pakiet prestiżowy. Kolega misiekmgo ma racje, tak czytelna instrukcja i jeszcze niektórzy maja problemy i pretensje. Mi to zajęło chwile, wczoraj wysłałem kasę, a dziś już zrobione.

Opublikowano
comment_31653

Dostał ktoś kiedyś bana za to bo bym kupił. Nie żebym myślał że masz jakieś czity słabe ale tak dla upewnienia bym chciał się dowiedzieć.

Edytowane przez Kabanos6969

Opublikowano
comment_31659
Przed chwilą, Kabanos6969 napisał:

Ale ja nie miałem siostry

Nie pierdol tylko kupuj i ciesz się kaską w grze - to działa. Chyba, że nie masz kasy ale wtedy po co dupę zawracasz ?

Opublikowano
comment_31706

Nadczym wy sie zastanawiacie, płacicie namo 45 złoty i macie 100 milionów na koncie. A rockstarowi za sharka o wartośći 8 milionów cza zapłacić ponad 300 złoty. Lepszej oferty nie znajdziecie. I subujcie na youtube jego kanał.

Opublikowano
comment_31708
1 godzinę temu, Ar3k_87 napisał:

Nadczym wy sie zastanawiacie, płacicie namo 45 złoty i macie 100 milionów na koncie. A rockstarowi za sharka o wartośći 8 milionów cza zapłacić ponad 300 złoty. Lepszej oferty nie znajdziecie. I subujcie na youtube jego kanał.

200* mln :)

Opublikowano
comment_31709

Ja tylko ofertę standardową porównałem z sharkami. Wiadomo że droższe pakiety dają więcej. Sam kupiłem prestiż i nie żałuję wydanych pieniędzy.