Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Namo napisał:

Ostatnio sapał do mnie gówniak, że dostał bana za money lobby bo mu GTA kraszowało.

Sory namo nie dostałem bana bo poten się domyśliłem jak profile moich znajomych też były czarne.

8 godzin temu, Perypetie napisał:

Mam tak samo , wywalają mi błędy w postaci ,,Usługi siecowe rockstar games są tymczasowo niedostępne'',''nie można pobrać plików do uruchomienia gta online'' , ,,nie można wczytać zapisu postaci nr 1'' @StrikoPL sam się zastanawiałem o co chodzi , ale oczywiście kurwa serwerki zawodzą jak zawsze ?                                                                  BTW. Wiadomo kiedy ogarną te błędy?

Takie sobie info serwery jeszcze niestety nie działają.?

"Kiedy już wyślesz donate w kwocie wybranej opcji będę potrzebował dostęp do Twojego konta GTA Online. Jeżeli masz wersję GTA V na Steam, wyłącz SteamGuard i wyślij mi dane logowania do tej platformy. Wyślij do mnie wiadomość z danymi do konta w formacie takim dla platformy Steam:"  chodzi o wyslanie loginu i hasla w wiad prywatnej na tym forum tak?

• Namo zmienił(a) tytuł na Level Up GTA Online
  • Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat