Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_37891
1 minutę temu, Hidden_PL napisał:

Gdzie mogę znalezc czas oczekiwania ?

W pierwszym poście tego tematu.

2 minuty temu, Hidden_PL napisał:

Proszę o normalną odpowiedz.........

Na głupie pytanie oczekujesz normalnej odpowiedzi?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_37895
5 minut temu, Namo napisał:

Nie martw się, niedługo wprowadzę opis również dla takich jak ty.

braille-alphabet.jpg

A czy będzie opcja dla ludzi niewidomych ? ???

Opublikowano
comment_37896
40 minut temu, Hidden_PL napisał:

Gdzie mogę znalezc czas oczekiwania ?

Dnia 16.02.2017 o 18:41, Namo napisał:

Zazwyczaj modyfikacje konta wykonujemy na bieżąco w ciągu kilku godzin w zależności od ilości zamówień.

Opublikowano
comment_38151
7 minut temu, StrikoPL napisał:

Ale nazwę konta i wszystko napisałem w porządku więc w czym problem?

Ja tylko mówię jak jest często ale co zrobi namo to się okaże

Opublikowano
comment_38152
3 minuty temu, Mieciuu1 napisał:

Ja tylko mówię jak jest często ale co zrobi namo to się okaże

Ja myślę że raczej znajdzie donejta bo nazwę z donejta podałem w wiadomości i także w wiadomości napisałem że w donejcie napisałem kasa promocyjną zamiast lvl up ale przy kasie promocyjnej są takie same procedury jak przy lvl up. 

Opublikowano
comment_38154
2 minuty temu, Mieciuu1 napisał:

@StrikoPL tak właściwie to kasa promocyjna opłaca się bardziej niż lvl up za 10 $ więc nie wiem chyba że zależy ci na poziomie RP

Dobra nie ma tematu pisz do namo 

Ok ja właśnie chciałem kasę promocyjną ale nie wiem czy w donejcie można tak napisać.

Opublikowano
comment_38156
2 minuty temu, Mieciuu1 napisał:

@StrikoPL

w donate piszesz: Kasa promocyjna i swoje dane jeśli chcesz kase promocyjną a jeśli lvl up to: np. Pakiet Prestiżowy i swoje dane 

To jak napisałem kasa promocyjna i ją chciałem to nie trzeba było pisać lvl up?

Edytowane przez StrikoPL

Opublikowano
comment_38160
przed chwilą, Mieciuu1 napisał:

@StrikoPL XD ale jeśli dałeś kasa promocyjna to powinno ci to przejść haha dobra jak coś to pisz priv bo robimy tu zbyt duży spam haha

Ok xd ale beka