Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.08.2019 o 15:23, Spooxon napisał(a):

Wypraszam sobie, był to nowy zakupiony klucz, a w grę przegrałem może jakieś 4 godziny.

Rozwiń  

tak działa rockstar jest na youtube  sporo money lobby 24/7 live i jakoś nie mają banów to ja nie wiem 

Edytowane przez maserati345PL

China Space GIF

W dniu 5.08.2019 o 15:28, maserati345PL napisał(a):

tak działa rockstar jest na youtube jest sporo money lobby 24/7 live i jakoś nie mają banów to ja nie wiem 

Rozwiń  

Rockstara nie ogarniesz, ale jeżeli na prawdę na 140 kont tylko 2 dostały bana na miesiąc to i tak bardzo dobry wynik.

W dniu 5.08.2019 o 15:23, Spooxon napisał(a):

przegrałem może jakieś 4 godziny

Rozwiń  

a z poprzednim kontem co się stało?

W dniu 5.08.2019 o 14:25, maserati345PL napisał(a):

za gliche są bany

Rozwiń  

nie koniecznie, myślę, ze to rozrzut po fali banów z 1 sierpnia, a jak wiemy R* lubi blokować konta uczciwym graczom a odpaleni latają sobie po sesji w najlepsze

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

W dniu 5.08.2019 o 19:09, kapik1023 napisał(a):

Jak zwykle zajebista robota. Naczekałem się około tygodnia, ale rozumiem, dużo osób potrzebuję hajsu i kupuję level up. Zamiast kupionych 100mln$ otrzymałem ponad 500mln$.

Rozwiń  

Ooo dobrze wiedzieć ile mniej więcej inni czekają ? I zajebiście, że Namo dołożył ci te 400 baniek jeszcze. Też zamawiałem pakiet ze 100mln, zobaczymy jak u mnie wyjdzie ^^

W dniu 5.08.2019 o 19:23, COVERR napisał(a):

Ooo dobrze wiedzieć ile mniej więcej inni czekają ? I zajebiście, że Namo dołożył ci te 400 baniek jeszcze. Też zamawiałem pakiet ze 100mln, zobaczymy jak u mnie wyjdzie ^^

Rozwiń  

Pojebało mi się, kupiłem 200MLN 

W dniu 6.08.2019 o 14:12, MirekFachowiec napisał(a):

nwm jak jest z kolejką bo ja czekam juz ponad tydzień

Rozwiń  

ja akurat 10 dni jak przed chwilą sprawdziłem ale skoro jest na to popyt to trzeba czekać najgorsze jest to że im dłużej czekam mam wrażenie że coś spieprzyłem ? 

W dniu 6.08.2019 o 16:49, Snick napisał(a):

ja akurat 10 dni jak przed chwilą sprawdziłem ale skoro jest na to popyt to trzeba czekać najgorsze jest to że im dłużej czekam mam wrażenie że coś spieprzyłem ? 

Rozwiń  

tak samo mam ze zle nick podałem itd

W dniu 7.08.2019 o 17:54, NEXILO_ napisał(a):

wszystkich statystyk

Rozwiń  

jakich?

W dniu 7.08.2019 o 10:59, RAFIK2019 napisał(a):

nie dostałem max ulepszeń

Rozwiń  

coś musiało się zjebać

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat