Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_63809
15 minut temu, Namo napisał:

Zaproszenie? Za

???

Do czego zaproszenie?

Czytałeś opis Money Lobby i Level Up?

Bo musiałem podać tam nick social club, żeby potem mi konto zmodować i myślałem, że dostane jakieś zaproszenie do znajomych na socialu. A jeżeli chodzi o przyjaciela to kupił samo money lobby za 20 zł i dostał od razu.

Edytowane przez Reku

Opublikowano
comment_63812
2 minuty temu, Namo napisał:

Zapoznałeś się z opisem

i zorientowałeś się co ile kosztuje i jakie są procedury korzystania z tych usług?

No tak, zapoznałem się i napisałem w tym donejcie co kazaliście. I kupiłem ten Pakiet Uliczny z "Level UP"

Edytowane przez Reku

Opublikowano
  • Autor
comment_63813
przed chwilą, Reku napisał:

zapoznałem się

Może poproś mamę o pomoc. Zwróćcie razem uwagę na pakiety i ceny. Skoro napisałeś w donate

Cytat

Nick Social Club: Reku2115 Pakiet uliczny

więc najwyraźniej nie chodzi o Money Lobby. Mam nadzieję, że pomogłem.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_63814
1 minutę temu, Namo napisał:

Może poproś mamę o pomoc. Zwróćcie razem uwagę na pakiety i ceny. Skoro napisałeś w donate

Mhm, ciekawie.

3 minuty temu, Namo napisał:

Jeszcze raz to przeczytałem i ogarnąłem, że nie podałem danych do logowania.. POG

Opublikowano
comment_63820
24 minuty temu, Namo napisał:

Tym razem z mamą, co? Udało się! Widzisz Brajanku jak łatwo czyta się ze zrozumieniem opis kupowanych w internecie usług.

Otóż bez mamy panie M.

Opublikowano
comment_63822
przed chwilą, Namo napisał:

Mikołaj, tak mam na imię. Serio dali ci na imię Brajan? ?

Toś odziedziczył szlacheckie geny ?????

Super, takie nowoczesne! Nieprawda?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_64378

Hej @Namo ! 

Sorry ze zawracam glowe.. Zastanawialem sie jaki jest mniej wiecej czas oczekiwania na zrealizowanie zamowienia ? Wyslalem donate'a we wtorek i tak potajemnie liczylem ze moze uda sie to do dzisiaj ogarnac. Mam dzisiaj urodziny (serio ?) i chcialem troche zaszalec w gta i sobie cos kupic ladnego.

Pozdrawiam 

Edytowane przez RVREGODS