Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_29822
3 minuty temu, bratek napisał:

ja czekam na swuj

ty lepiej czekaj na słownik ortograficzny.

Opublikowano
comment_29883

@Namo Polecam z całego serca :) Czytałem, że na money lobby jest mnóstwo chętnych, a sam jakością neta nie grzeszę, więc wolałem nie ryzykować.  Poza tym można zgarnąć 200 000 000 i to do banku ;p

Wszystko przebiegło gładko: grałem w GTA, wylogowało mnie z informacją, że moje konto zostało użyte gdzieś indziej, wszedłem na forum, widzę wiadomość od Namo, po chwili dostaję kolejną, że wszystko załatwione i widzę mój wymarzony stan konta :) i jeszcze wpadło 40 mln bonusem ;p

Wielkie dzięki Namo! Szybko pewnie tego nie rozpuszczę, ale gdyby zabrakło kaski na pewno jeszcze wpadnę bez żadnych oporów :D

Screen (zrobiony przed chwilą) dla potwierdzenia moich słów i żeby każdy mógł zobaczyć co i ile trwało ;)

Modowanie.PNG

Opublikowano
comment_29998

Super polecam wszystkim , wszyscy których wcześniej pytałem powiedzieli że to jakieś żarty lecz okazało się że nie. Polecam wszystkim kto chce dostać kase i level w gta ;)

Pozdrawiam 

Opublikowano
comment_30021

Serdecznie polecam. Mimo że nie przepadam za osobą Namo, to trzeba przyznać że odwala kawał dobrej roboty. W niecałe 5 godzin mnie obsłużył i było po sprawie. Jak ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości to od razu mówię, że nie ma czego ię obawiać, trzeba tylko stricte się trzymać regulaminu :)

Opublikowano
comment_30024
Dnia 16.02.2017 o 18:41, Namo napisał:

oje statystyki w GTA Online na PC zostały zresetowane lub chcesz szybko zwiększyć swój poziom RP i hajs to dobrze trafiłeś. Większość pojazdów, broni i akcesoriów w GTA

Opublikowano
comment_30034

Dzięki! Kasa już jest na koncie :) Korzystałem już z Money Lobby i Level Upa i nigdy nie dostałem za to bana. W pełni bezpieczne i zawsze szybko realizowane. Polecam!

Opublikowano
comment_30054
13 minut temu, Fablox_Diablox napisał:

Ty mi wyślesz pierw wiadomość na e-maila czy ja ci gdzieś mam na pisać na twojego jak ja to na jaki??? NAMO

WSZYSTKO TAM JEST NAPISANE BOSZZ  ......

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_30082

@LottosKolok czytaj końcówkę opisu

Opublikowano
comment_30095

Jak juz kupiłem level up okolo 9 godzin temu i wysłałem wiadomość to ile będę musial jeszcze czekac? Wiem ze pan ma pewnie duzo roboty ale tak poprostu pytam bo chcę wiedziec mniej więcej kiedy dostane :)

Edytowane przez pover