Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30168

namopsx - Cześć mam 127lvl i jak wykupie pakiet prestiżowy to dobijesz do 200lvl? czy do 152 ? i ile zajmie w takim wypadku modowanie? 

Edytowane przez Willk

Opublikowano
comment_30304

xD

Namo, bo mam kupować lvl up za pkt. Ale Mam jedno pytanko... Jak normalnie kupuję lvl up to w tytule podaję nick a jak za pkt to co w tytule podać? też nick? i pod spodem login hasło i link tak?

Opublikowano
comment_30384

Niestety nie polecam od tej osoby kupować pieniędzy ponieważ właśnie zostałem okradziony z 10euro, gdyż steamguarda nie wyłączyłem i nagle gościu po próbie zalogowania napisał "kolejna próba logowania będzie kosztować 10 euro" czyli łącznie miałbym zapłacić 20 euro. Niestety próbowałem wymieniać wiadomości na pw, ale ta osoba jest tylko zapatrzona w pieniądze najwidoczniej bo nic nie było napisane w informacji przy kupnie, że przy negatywnej próbie logowania za kolejną bd trzeba płacić czyli np "podasz złe hasło bo pomyliłeś się" to kolejna próba logowania wynosi dodatkowe 10 euro xDD. Mam nadzieję, że ta osoba odpisze na pw i jakoś da się rozwiązać ten problem, ale aktualnie nie polecam kupować od tej osoby bo jak tak już patrzy na swoją instrukcję to przed logowaniem na konto miała pisać prywatną wiadomość, kiedy planuje to zrobić, a tutaj też tego nie wykonała, więc sprzedający leci sobie w kulki troszeczkę niestety. Od tamtego czasu kiedy wyjaśniałem sytuacje, ta osoba tylko przeczytała wiadomości i nic nie odpisała tak więc, widać jakie jest tej osoby podejście. Ważne aby hajs się zgadzał, nie ważne czy oszukał swojego czy obcego, bo ważne, że pieniądz się zgadza.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano
  • Autor
comment_30385
23 minuty temu, PanBrat napisał:

nie polecam

Nie chciałbym ci przeszkadzać, ale ludzie mają w dupie czy coś poleca czy nie jakiś gówniak.

jest tylko zapatrzona w pieniądze

mniej niż w twoją matkę

nic nie było napisane w informacji przy kupnie

było, trzeba wyłączyć blokadę steamguard czego nie zrobiłeś

Mam nadzieję, że ta osoba odpisze na pw

Nadziej matką głupich.

np "podasz złe hasło bo pomyliłeś się"

To co innego, ty ewidentnie wprowadziłeś mnie dwa razy w błąd, że blokada jest wyłączona. Nie będę logował się x razy żeby sprawdzić czy ci się udało. Nie mam na to czasu, nie będę go marnował bo inni czekają na hajs do GTA Online.

jakoś da się rozwiązać ten problem

10 euro, kolejna próba logowania. Poproś mamę o 7 euro do tych trzech co ci zostało.

przed logowaniem na konto miała pisać prywatną wiadomość, kiedy planuje to zrobić

i tak jest, przykład

wiadomość.png

leci sobie w kulki troszeczkę

A twój stary nawet bardzo leciał jak cię robił.

widać jakie jest tej osoby podejście

Prawidłowe, miej cymbała w dupie, na dłużej nerwy ci starczą.

pieniądz się zgadza

A co ty myślisz? Ja nie jestem twoja matka żeby za darmo dawać dla

swojego czy obcego

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6