Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_58621
3 godziny temu, PePcIoLeK napisał:

Jak gta jest na epicu to trzeba tez wysłac dane logowania do epica?

Trzeba logowanie do epic ganestez dać? Czy starczy do Social club?

3 godziny temu, Namo napisał:

tak

Opublikowano
comment_58659

Bry, wczoraj chyba nie zauważyłeś pytania Namo, to może zadam je tutaj, chciałem zapytać, jak kolejka idzie, bo to już ponad dwa tygodnie a nawet żadnego szczątka informacji na ten temat.

Opublikowano
  • Autor
comment_58660
przed chwilą, Aluniasty napisał:

nawet żadnego szczątka informacji na ten temat

Informowałem już wcześniej. Kolejka jest ogromna, serwery statystyk R* mają ciągle problemy z zapisem, jedno konto czasem po 2h gniecenia udaje się zmodować a to wydłuża czas realizacji.

Pozostaje czekać aż R* ogranie się ze swoich problemów technicznych po ostatniej promocji.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6