Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20102
2 minuty temu, Namo napisał:

bo nie potrafisz czytać

W którym miejscu nie potrafię czytać. Wysłałem donejt z poprawną sumą 10 euro na promocyjne 200k po czym wysłałem passy do konta. Coś pominąłem?

5 minut temu, Namo napisał:

z twojej strony jeszcze bardziej

Nie miałem na celu być złośliwy tylko poinformować ile osobiście czekam bo byłem przekonany, że po prostu dużo osób zamówiło i jest kolejka.

Opublikowano
  • Autor
comment_20103
Przed chwilą, Kamior23 napisał:

wysłałem passy do konta

Jakoś szukam w skrzynce wiadomość od "Kamior23" i występuje tylko ta w której pytałeś czy doszedł donejt.

1 minutę temu, Kamior23 napisał:

czekam bo

bo nie wysłałeś poprawnie wiadomości z danymi do konta bo nie umiesz czytać.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_20104
2 minuty temu, Namo napisał:

Jakoś szukam w skrzynce wiadomość od "Kamior23" i występuje tylko ta w której pytałeś czy doszedł donejt.

To pytanie jest już chyba z przed paru miesięcy.

GTA.png

Opublikowano
comment_20106
Przed chwilą, Namo napisał:

No widzisz, po załączonym screenie wyszło, że nie potrafisz czytać.

Jedyne co widzę, że mogłem zjebać to temat. O to chodzi czy czegoś jeszcze nie potrafię przeczytać?

Opublikowano
  • Autor
comment_20107
Przed chwilą, Kamior23 napisał:

mogłem zjebać to temat

Dokładnie tak, dlatego nie mogłem znaleźć twojej wiadomości z danymi na podstawie donejta i musiałeś czekać jak idiota.

Widzisz, dobrze więc stwierdziłem, że

16 minut temu, Namo napisał:

nie potrafisz czytać

a ty się bronisz rękoma i nogami.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_20108
5 minut temu, Namo napisał:

Dokładnie tak, dlatego nie mogłem znaleźć twojej wiadomości z danymi na podstawie donejta i musiałeś czekać jak idiota.

Jaki widać doszedłem do wniosku, że jednak coś zgubiłem bo po prostu umknęły mi te 2 linijki czyli jednak jakoś to czytanie mi idzie w miarę. W takim razie sorry za zjebanie z tym tematem. 

Opublikowano
comment_20161
Przed chwilą, kerelABG napisał:

Gdzie mam napisac wiadomosc z emailem i hasłem

wejdź na profil @Namo i wyślij wiadomość.

Opublikowano
comment_20166
Przed chwilą, Reetr0 napisał:

co zrobić z resztą pieniędzy z level up'a? Mogę zostawić czy wydać? Reszta: 179 000 000

wydaj