Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_26850

Dzień dobry wczoraj zakupiłem level up i jescze moje konto nie zostało zmodowane. są jakieś problemy z serwerami czy coś że sie to przedłużyło?

Opublikowano
comment_26851

Właśnie ja też czekam bo wczoraj kupiłem :) . I nie wiem bo ludzie dzisiaj kupili i dzisiaj maja zmodowane. I czekam na odpowiedz bo może coś źle zrobiłem.

Opublikowano
comment_26890

Przepraszam że znowu pytam ale jestem zaniepokojony sytuacją ponieważ inni w krótkim odstępie czasowym od kupna "Level UP" mają modowane konta a ja już czekam cały dzień.Prosze o odpowiedź.

Opublikowano
comment_26920

Moja ocena 5/5 - szybko poszło, wszystko w porządku. Z tym że oczywiście nie przyznaję się do popełnionej zbrodni :D Polecam

Opublikowano
comment_26964

@Namo , przepraszam za kłopot, ale czy coś źle wysłałem, bo nie mam jeszcze zmodowanego konta, czy po prostu opóźnia się?

Edytowane przez LooKing3121

Opublikowano
comment_27017
2 godziny temu, LooKing3121 napisał:

@Namo , przepraszam za kłopot, ale czy coś źle wysłałem, bo nie mam jeszcze zmodowanego konta, czy po prostu opóźnia się?

Przeczytaj jeszcze raz regulamin i sam upewnij się czy wszystko wysłałeś dobrze, a jeżeli tak, to po prostu cierpliwie czekaj na swoją kolej 

Opublikowano
comment_27071
2 minuty temu, Tymson2801 csgoatse.com napisał:

Na jaki email wysyłać pasy do konta ?

..... Głupszego pytania nie było jest wszystko wytłumaczone tam !

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png