Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Nie udało się połączyć z usługą biblioteki Rockstar Games

Opublikowano
comment_17352

Witam, a więc ostatnio grałem w Grand Theft Auto V i przez 1 rok mi śmigało, lecz po 1 miesiącu przerwy nie moge zagrać w GTA V, ponieważ, gdy już załaduje GTA V to wyskakuje mi, że Grand Theft Auto V przestało działać, i że plik zostanie zamknięty, wiecie o co kaman?

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 29,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_17615

Weź jeszcze spróbuj wejść we właściwości GTA.exe i gtalauncher.exe (czy coś takiego, nie pamiętam dokładnie) i zaznacz tam zgodności z win7 i jako administrator. Ja osobiście olałem win 10 na rzecz win 7 właśnie ze względu na GTA, też pojawiały się problemy.

• 2 lata później...
Opublikowano
comment_54551

Witam. 
Mam problem z zainstalowaniem rockstar games launcher na PC,  na laptopie instaluje się bez problemu. 
Instalacja przebiega normalnie, potem następuje uruchomienie programu rockstar games launcher i od razu pojawia się błąd taki jak na zdj . 
Proszę o pomoc 

error.png

• 1 miesiąc temu...
  • Namo zmienił(a) tytuł na Nie udało się połączyć z usługą biblioteki Rockstar Games
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
comment_58997

Jeśli ktoś jeszcze ma ten problem to u mnie zadziałała następująca operacja:

1. Win + R --> wpisujemy msconfig --> Enter

2. Przechodzimy do zakładki "Usługi"

3. !Ważne! --> w dolnej części okienka zaznaczamy "Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft" (zapobiegnie to wyłączeniu jakiegoś kluczowego procesu)

4. Następnie szukamy usługi "Rockstar Game Library Service", jeśli jest odznaczona , należy ją zaznaczyć.

5. Klikamy 'Zastosuj' i 'OK'

6. Uruchamiamy ponownie komputer.

298862314_usugi.thumb.png.bf038ec4014453d6d1e186b25b74098f.png

Mam nadzieję, że komuś pomogłem :) 

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
comment_61025

Witam, mam problem, z którym zmagam się już od kilku miesięcy, mianowicie, kiedy chcę zagrać w normalne GTA (Mam na myśli, że nie na serwerach FiveM) to podczas łączenia się z usługami Rockstar Games wyskakuje mi błąd ( taki jak w załączniku). Nie rozumiem z czego on wynika, próbowałem już uruchamiać samego Laucher'a przed włączeniem Steam'a, ale występuje wciąż ten sam problem. Uprzedzając możliwe propozycje, próbowałem odinstalować program, ale nie mogę ponieważ wyskakuje mi w/w błąd. Oraz wiem, że usługi Rockstara działają ponieważ na YouTubie oglądam filmiki YouTubera, który wraz ze swoją ekipą nagrywa filmiki z różnych wyścigów etc. także możliwość nie działania serwerów jest wykluczona.
Stąd moje pytanie: Miał już ktoś taki problem? Jeśli tak jak sobie z nim poradził?
image.png.7a0175c54736032c8c6bece29d55ef00.pngimage.png.d25e575f56c8b6c83ecf15b2225982a8.png

Ps. jeśli już był temat z podobnym pytaniem to przepraszam, że się powtarza, ale nie miałem ochoty zbyt szukać i wolałem napisać sam i opisać cała sytuację z mojej perspektywy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
comment_63601
Dnia 6.07.2017 o 13:16, MisieKK_ napisał:

Formatu nie chce, bo strace zapis z gry fabularnej ;/

Nic nie stracisz kopiujesz z GTAV folderu do innego na drugim dysku i masz kopie fabuły. Po ponownej instalacji wklejasz do tego samego folderu i ciesz się. 

W ten sposób możesz zrobić kopię całej gry i przenieść na inny dysk. A potem tylko wklejasz i masz całą zawartość. 

• 1 rok później...