Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Poszukuje słuchawek pomiędzy 300 - 400zł

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• https://www.komputronik.pl/product/360154/razer-kraken-pro-v2-white.html sa tez zielone i czarne https://www.komputronik.pl/product/341904/asus-cerberus-arctic.html https://www.komputronik.p

• jeżeli chodzi o hyperx cloud II 7.1 ma mikrofon który można doczepić jak chcesz czy nie ma łatwo wymienne nakładki a nie sugeruj się 1 metrowym kablem bo dostajesz cos typu przdłużka i do tego fajne e

• Razer Kraken 7.1 USB

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_23502

Oba polecone wyżej są w miarę, ale to jeszcze nie.

Przed chwilą, VortoU napisał:

wariaty na tym forum można linki wklejac ?

Jeżeli to nie jest reklama to raczej można linki pomagające, lub do propozycji i innych.

Opublikowano
comment_23506

jeżeli chodzi o hyperx cloud II 7.1 ma mikrofon który można doczepić jak chcesz czy nie ma łatwo wymienne nakładki a nie sugeruj się 1 metrowym kablem bo dostajesz cos typu przdłużka i do tego fajne etui.

Mam te słuchawki i parę razy zdarzyło mi się grać po 16h i powiem że fajnie wygłuszają a zarazem nie bolą uszy Najlepsze na jakie mogłem natrafić. (Koniec chamskiej reklamy) xdd

7 minut temu, StepReco napisał:

te słuchawki mają jacka a nie USB :)

Opublikowano
  • Autor
comment_23507
7 minut temu, VortoU napisał:

jeżeli chodzi o hyperx cloud II 7.1 ma mikrofon który można doczepić jak chcesz czy nie ma łatwo wymienne nakładki a nie sugeruj się 1 metrowym kablem bo dostajesz cos typu przdłużka i do tego fajne etui.

Mam te słuchawki i parę razy zdarzyło mi się grać po 16h i powiem że fajnie wygłuszają a zarazem nie bolą uszy Najlepsze na jakie mogłem natrafić. (Koniec chamskiej reklamy) xdd

Dzięki za opinie, zastanowię się na wyborem słuchawek od Ciebie oraz te które podał StepReco

Porównam sobie i potem zadecyduje które lepsze pod mój gust.

Edytowane przez LuTher

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_26652
Dnia 15.11.2017 o 17:30, LuTher napisał:

Poszukuje jakiś dobrych słuchawek z łączem na usb, najlepiej aby były z systemem dźwięku surround 5.1 lub nowszym, jeżeli ktoś zna się lub posiada jakieś dobre czekam na propozycje.

Ja miałem Logitech G35 wspaniałe z mikrofonem unoszonym w górę. I dalej je mam. 

Kolejne są to Sony MDR-1R to klasa sama w sobie ten dźwięk , ale mikrofon oddzielnie i ten to Samson dobry dobry jest.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
comment_30382

Ja mogę Ci jeszcze polecić Logitech G433, mają bardzo dobry dźwięk, mikrofon jest bardzo czysty. Normalnie kosztują prawie 450-500 zł, teraz w ten weekend na morele.net są za 390, w takiej cenie są mega warte zakupu, szczególnie, że mieszczą Ci się w widełkach. Ja mam dokładnie takie: https://www.morele.net/sluchawki-logitech-g433-triple-black-981-000668-1409384/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
comment_35486
2 godziny temu, Cruzzer napisał:

Moja koparka lepsza.

A punkciki kopie?

jak tak to dla @Folla idealne.

Edytowane przez chmielu_psx

Opublikowano
comment_35489
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

Jesus Coiny

To lipa, wolałbym punkciki.