Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_11822

O co chodzi ? 

"Połączenie nieudane z powodu niekompatybilnych danych"

Na internecie pisze że nie mogę dołączyć , bo :

Masz pobrane wszystkie aktualizacje, które są dostępne w menu gry?
Macie takie same ustawienia co do celowania swobodne/automatyczne?

Opublikowano
comment_11875

Namo czy jest możliwość że dodał byś mi kase tak jak to zrobiłeś na modowaniu konto bo ją wydałem. A na moneylobby nie chce dołanczać bo nie chce przez kogoś złapać bana 

Opublikowano
comment_11887

A jeszcze jedno pytanie czy musze wpłacać 10 euro jak chce tylko 60 mln ? Poprzez modowanie bo nie potrzebuje levela 

Edytowane przez gamer2002

Opublikowano
comment_11906

mogę wpłacić tylko  5,35 EUR  bo tyle posiadam i tylko 40mln pls namo. Bo na money lobby boje się wejść bo nie chce dostać bana przez jakiegoś dzieciaka który nie będzie przestrzegał regulaminy. :(

Opublikowano
  • Autor
comment_11907
2 minuty temu, gamer2002 napisał:

mogę wpłacić tylko  5,35 EUR

To zostaje ci tylko money lobby.

3 minuty temu, gamer2002 napisał:

na money lobby boje się wejść

Co ty pierdolisz, jest bezpiecznie, pilnuje gówniaków żeby nie brali więcej jak 100 mln.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_11908

Dobra czyli wchodzę na money lobby i stoję w miejscu. Pilnuje aby raz na jakiś czas ruszyć się aby mnie nie wywaliło. Zbieram sobie mniej niż 100mln i wychodzę. Potem wchodzę na normalną sesje i rozpuszczam gotówkę pamiętając aby nie wpłacać jej do banku tak ? 

Opublikowano
comment_11938

pieniądze poszły :)

Powiedzcie czy bezpiecznie jest zebrać te 100mln, szybko je wydać i znowu zebrać 100 czy lepiej nie?

Edytowane przez qkiz

Opublikowano
comment_11956

Nie wyzywaj człowieku.

Pytam, ponieważ na pierwszej stronie jest napisane aby skorzystać tylko raz i zebrać max 100mln

Opublikowano
comment_11958
2 minuty temu, qkiz napisał:

Nie wyzywaj człowieku.

Pytam, ponieważ na pierwszej stronie jest napisane aby skorzystać tylko raz i zebrać max 100mln

Ja to pierdole, korzystam już z tego długo a nie mam bana, bo r* ma wyjebane.