Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_15986
2 minuty temu, mdradek napisał:

Bo teraz każde dziecko chce mieć latający motorek :D

Z rakietkami, a żeby je zdobyć trzeba robić badania, a żeby je przyspieszyć potrzebny jest GTA $ 

Dziękuję za uwagę.

Opublikowano
comment_15987
52 minuty temu, Anonim napisał:

Nie zmienia to faktu że Namo to oszust.

100 000 000 na Money Lobby

Zdobyłeś 5 milionów nigdzie nie jest napisane ze dostajesz 100 milionów możesz je zdobyć.

Opublikowano
  • Autor
comment_15988
55 minut temu, Anonim napisał:

Namo to oszust

Dla gówniaka który nie potrafi czytać Namo zawsze będzie oszustem, chujem, cfelem czy pedałem.

Nie potrafisz czytać = wypad. Gówniaki którym nie chce czytać się opisu i regulaminu Money Lobby będą usuwani z sesji i znajomych, swoją ignorancją stwarzają zagrożenie banem dla reszty zbierających hajs. Nikt by nie chciał stracić swojej kopii gry bo jakiś gówniak nie potrafi czytać, prawda?

Wczoraj na wszystkich sesjach łącznie hajs zbierało 150 graczy, jakoś dali rade dołączyć i przeczytać co trzeba. Tylko gówniak nie ogarnął.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_15991

Nie moja wina że na telefonie ta strona jest spierdolona. Przeczytałem opis 3 razy i jak wszedłem i było wolne miejsce to sesja się skończyła. Jak wszedłem o 18;00 po naprawieniu haxów to mnie usunąłeś ze znajomych.

Możemy skończyć tą chujową rozmowę, wystarczy że dodasz do znajomych, albo możesz być chujem i mieć wszystko w dupie. 2 raz korzystałem ze strony i wiem że to działa, ale to nie moja wina, że zjebały się haxy i stwierdziłeś, że mnie usuniesz ze znajomych bo minęły 24h.

Namo strona nie działała i nie miałem jak wbić, więc nie wyzywaj tylko pomóż rozwiązać problem.

Nick SC: 123MatiGhost123

Opublikowano
comment_15993
17 minut temu, Roszan napisał:

100 000 000 na Money Lobby

Zdobyłeś 5 milionów nigdzie nie jest napisane ze dostajesz 100 milionów możesz je zdobyć.

Ale nie dał mi okazji.

Opublikowano
  • Autor
comment_15994
Przed chwilą, Anonim napisał:

nie dał mi okazji

Dostałeś zaproszenie, byłeś i wyszło, że masz wyjebane na opis i regulamin. Dostałeś się wczoraj ponownie do znajomych a dziś wyjebałem cię znowu bo nadal wychodzi, że nie potrafisz czytać. Zgiń, przepadnij tłuściutki gówniaku.

Opublikowano
  • Autor
comment_15996
4 minuty temu, Anonim napisał:

stwierdziłeś, że mnie usuniesz ze znajomych bo minęły 24h

Jeszcze raz ci piszę, może zrozumiesz. Nie wyleciałeś dlatego, że czas ci się skończył tylko dlatego, że jesteś głupi.

5 minut temu, Anonim napisał:

pomóż rozwiązać problem

Za wyzywanie mnie od oszustów, wypierdalaj.

Opublikowano
comment_16004
Przed chwilą, Anonim napisał:

Mogę ci oficjalnie napisać że nie jesteś oszustem, jak dostanę pieniądze. Jak na razie jak mam o tobie inaczej myśleć jak zapłaciłe za coś czego nie dostałem. Bez odbioru.

Zgłoś sprawę do PayPal i tak nie wygrasz.

Opublikowano
comment_16005
1 minutę temu, Roszan napisał:

Zgłoś sprawę do PayPal i tak nie wygrasz.

Może i bym wygra, ale komu chciałoby się pierdolić z toną formalności?

Opublikowano
comment_16006

@Namo witam chcialbym kupic hajs wszystko przebiega z tym co napisane tak??? a no i jeszcze moge wplacic troche wczesniej i wtedy o tej 17 czy tam 19 dostane zapro tak? dziękuję za odpisanie

Opublikowano
comment_16007

Mi się chciało i się zesrało nie wygrało. Dobra rada usuń te obraźliwe komentarze lub idź gdzie indziej zarabiać kasę tam dostaniesz 250 milionów i wieczny spokój swojej duszy. 

Opublikowano
comment_16008
2 minuty temu, Roszan napisał:

Mi się chciało i się zesrało nie wygrało. Dobra rada usuń te obraźliwe komentarze lub idź gdzie indziej zarabiać kasę tam dostaniesz 250 milionów i wieczny spokój swojej duszy. 

a ty dostales hajs roszan?

Opublikowano
comment_16009

Tak wczoraj zapłaciłem zebrałem i wszystko było ok to o czym pisze to stara sprawa nic nie związanego z money lobby.

Jeśli stosujesz się do wszystkiego z pierwszego postu nie ma problemów. jeśli nie potrafisz czytać widać to jak na załączonym obrazku.

Opublikowano
comment_16011
12 minut temu, Roszan napisał:

Tak wczoraj zapłaciłem zebrałem i wszystko było ok to o czym pisze to stara sprawa nic nie związanego z money lobby.

Jeśli stosujesz się do wszystkiego z pierwszego postu nie ma problemów. jeśli nie potrafisz czytać widać to jak na załączonym obrazku.

spk dzieki ale trzeba zaplacic o tej 17 czy mozna nawet teraz a o 17 dostane zapro ?

Opublikowano
comment_16012
1 minutę temu, raziak4 napisał:

@Namo wczoraj skorzystałem z oferty na 100mln czy jeśli dzisiaj tez skorzystam dostanę bana ?

Pisze ze następne 100 nie prędzej niż 48 h

1 minutę temu, EXIVACO napisał:

spk dzieki ale trzeba zaplacic o tej 17 czy mozna nawet teraz a o 17 dostane zapro ?

zapłać kiedy chcesz aby wejść o 17 to wiadomo ze wcześniej bo potem wbijasz na 16 i masz kika.