Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20648

Z tego co słyszałem to MB jest na razie niedostępne, więc chciałbym się zapytać czy już jutro o byle której godzinie będzie możliwość skorzystania?  

Opublikowano
comment_20664
42 minuty temu, kRzEmIeNxPoMpA napisał:

No nic, to po prostu wpłacę hajs i będę czekał na swoją kolej

Weź level up, polecam. Teraz Money Lobby cieszy się takim zainteresowaniem, że ledwo co kasa leci (tak przynajmniej było w pon.)

Opublikowano
comment_20671
5 minut temu, mariuszek07 napisał:

ej wyslalem sms i przyszed kot i dzisiaj wpisuje i nie dziala znowu

a tu pisze 200 milionuw

Nie kot tylko kod , nie milionuw tylko milionów i nie zaczyna się zdania od "ej" bo ci wypierdolę I KOŃCZY SIĘ ZDANIE JEBANĄ KROPKĄ. heheheh jak ja to lubię  :DDDD

Opublikowano
comment_20673
9 minut temu, mariuszek07 napisał:

przyszed kot

i go zajebałem bo nie dostałem 200 milionuw heheheheheheheheheh te milionuw było specjalnie hheheheh

1 minutę temu, mariuszek07 napisał:

i co mam robici 

nadal się nie poprawiłeś 

Opublikowano
comment_20685

Przelalem donejta i nie zostaelm zaproszony do znajomych. czy cos zrobiłem nie tak? proszę o pomoc

Edytowane przez KalinatorPL

Opublikowano
comment_20687

Dziekuje. Czyli zaproszenie od sypiącego przyjdzie za jakiś czas? bo jedak nie chciał bym stracic tych 30 zl 

Edytowane przez KalinatorPL

Opublikowano
comment_20689

Nie no rozumiem. Chcialem tylko wiedzieć czy tylko ja tak mam czy to jest normalne bo na stronie jest napisena ze do kilkunastu minut, stąd moje pytanie. Dziekuje za pomoc