Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, fredzio126 napisał:

a kiedy mogę w takim razie czekac na zaproszenie?

Jak je dostaniesz, amigo pomyśl jakby każdy klejent wypytywał o swoją kolej. Nawet jak nie jesteś na Social Clubie, to zaproszenie można wysłać. Potem to kwestia szybkich palców i długiego języka, wiesz...

Uwaga uwaga, ważne info, dla ludzi o słabych nerwach.

Po odblokowaniu portów dla Gta Online, zauważyłem nieco szybsze podnoszenie hajsu, bez szału. Pytanie do tych, którzy mnie uprzedzili: 

Wprowadzaliście protokół dla każdego portu oddzielnie w sensie 80 i 443 podpięliście pod TCP, czy daliście Both - TCP/UDP. Analogicznie co z 6672 i 61455-614 UDP czy razem?

Ja za pierwszym razem dałem dla obu i dostrzegłem zmiany, testuję teraz separacyjnie i dam znać. Piszcie o waszych sposobach, dostawca to Cyfrowy Polsat jakby ktoś pytał, a fajki chesterfieldy niebieskie.

Przed chwilą, Namo napisał:

OK, wysłałeś mi zdjęcie swojego ekranu, napisz mi cymbale co to zmieniło?

To że kurwo jebana nie miałeś racji a mądrzysz się w tych komentarzach jak jakiś Einstein. Zapytałem normalnie dla czego za każdym razem mam jebany błąd a ty wyskakujesz ze swoimi mądrościami. 

Nie chcesz zarobić to nie. Nara. 

Przed chwilą, TwardyKasztan napisał:

nie miałeś racji

Nic ci przecież nie radziłem więc w czym miałbym mieć rację? Dlaczego usunąłeś posta z obrazkiem swojego monitorka?

4 minuty temu, TwardyKasztan napisał:

Nie chcesz zarobić to nie.

Cymbałku, ja dzisiaj zarobię więcej niż twoja matka w miesiąc.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

58 minut temu, Namo napisał:

To im pomagam, sypie ludziom hajs w GTA Online a ludzią nie :-)

Nemo, przy następnym restarcie sypnij hajsy w apartamencie tower? Byłoby wygodniej, nikt nie biegałby tak jak na golfowym i nikt nie zostawiałby samochodów ani też nie zabijał się wzajemnie.

Jeszcze nie spotkałem się z sypaniem w chałupie, no chybaże temacik na lustrze...

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat