Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą, JacieJanusz napisał:

Nigdzie nie jest napisane że mam dołączyć do sesji. Więc nie chciałem wbijać bo moglibyście mnie usunąć.

NIE PIERDOL!

Kiedy już wyślesz donejta otrzymasz wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych na Socialclub od pewnego gracza z wiadomością o treści "Money Lobby gtaforum.pl". Jak przyjmiesz to zaproszenie będziesz mógł dołączyć do sesji "tylko dla znajomych" gdzie czeka na Ciebie hajs

@NamoAa kurna pasywki nie miałem bo nagroda wyznaczona za mnie była, miałem zmienić  sesje i jeszcze raz dołączyć ale nie mogłem bo cały czas mi ten komunikat że serwery rockstar dostają zbyt dużo zapytań odnośnie twojej gry czy coś takiego wyskakiwał - stąd ten jogging bo co się ruszyłem to odrazu mi to wyskakiwało, a ruszałem się żeby hajsu na łeb nie dostawać bo nie mogłem wyłączyć ;/ 

9 minut temu, dileruu napisał:

@NamoAa kurna pasywki nie miałem bo nagroda wyznaczona za mnie była, miałem zmienić  sesje i jeszcze raz dołączyć ale nie mogłem bo cały czas mi ten komunikat że serwery rockstar dostają zbyt dużo zapytań odnośnie twojej gry czy coś takiego wyskakiwał - stąd ten jogging bo co się ruszyłem to odrazu mi to wyskakiwało, a ruszałem się żeby hajsu na łeb nie dostawać bo nie mogłem wyłączyć ;/ 

Też tak miałem i wiesz jak sobie poradziłem?

Wystarczy kurwa napisać "Mam nagrodę za głowę i nie mogę wbić pasywki. Może mnie ktoś zabić?"

I problem rozwiązany.

Edytowane przez Gal_Anonim

1 minutę temu, Gal_Anonim napisał:

Po co kradniesz botom samochody?

hahahhaha

Przed chwilą, dileruu napisał:

chciałem się na pole golfowe dostać

To akurat było dobre, za takie tłumaczenie masz zaproszenie :-D hahahhaha

• Haha 1

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat