Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Namo napisał:

Nawet jakby było to co to zmienia? Tu były gówniaki co sterczeli na money lobby godzinami i ledwo 50k zebrali. Inni zaś dziękowali za udany drop 100 mln i usuwali postać sypiącą ze znajomych po jednym dniu.

Trzeci raz korzystam z money lobby w przeciągu 1.5 roku i nie miałem nigdy problemów. Fakt, że tym razem idzie to dużo wolniej, bo udawało się w ciągu godziny zebrać te 100mln, ale wiem, że to jest z winny działania serwera. Zadowolony byłem za każdym razem :>

1 godzinę temu, cedric9115 napisał:

U mnie w lesie rosną drzewa a nie kamienie ale okej... 

Kolejny raz Pan pokazał że dobrze wie że jest takie ograniczenie, a mówi że nic Panu nie wiadomo.

Mniejsza o to, mam już wystarczający materiał dowodowy. żegnam

Cieszymy się, że masz las, ale nikogo nie obchodzi co ci w nim rośnie... Zbierasz dowody na osobę do której sam się zgłosiłeś o dofinansowanie w GTA, współczuje wszystkim, którzy ci w życiu wyciągną pomocną dłoń...

• Lubię to 1

13 minut temu, Toczii napisał:

Mam problem bo byłem na sesji około 10 min i wyszedłem a teraz mi pokazuje że konto jest niedostępne co mam zrobić?

Kurwa trudne pytanie, ale spróbuję odpowiedzieć. Hmmm...

Sam nie wiem... Czekać aż będzie dostępne?

• Dzięki 1

2 godziny temu, Stachuxxx napisał:

Witam długo trzeba jeszcze czekać na zaproszenie na Socialclub ? aby dołączyć do sesji ? 

Ustalamy nową zasadę dla Wszystkich!
Każda osoba, która się zapyta ile jeszcze trzeba czekać na zaproszenie zostaje automatycznie przeniesiona na koniec kolejki!

• Dzięki 1

17 godzin temu, Gal_Anonim napisał:

Ustalamy nową zasadę dla Wszystkich!
Każda osoba, która się zapyta ile jeszcze trzeba czekać na zaproszenie zostaje automatycznie przeniesiona na koniec kolejki!

nie zesraj sie. zastanawiam sie czemu lizesz dupe temu chamowi namo

Edytowane przez kanapeczka827

4 minuty temu, kanapeczka827 napisał:

nie zesraj sie. zastanawiam sie czemu lizesz dupe temu chamowi namo

No generalnie mały gówniaku ciągły spam z zapytaniem "Eeeeeeeee Namo Ile jescze musze czekać na zapro !?" 

To też byś takie coś wprowadził i nie skacz bo cię buty wyprzedzą :)

ps: On nie liże dupy tak jak ty swojemu ojcu tylko pomaga :)

Edytowane przez KubekBezUszka
  • Dzięki 1

ja skacze? ha ha ha jedyne osoby ktore to robia to namo i jego lizydupy. Czyli nie mozna sie nawet zapytac tylko od razu trzeba wyzywac. ciesze sie ze nie kupilem ani lvlup'a ani money lobby u tego chama. ty i inni nasladujecie go jak jakies bostwo. nie rozumiem dlaczgo piszesz gowniaku. a moze dlatego bo twoj bog namo tak pisze do kazdego kto sie zapyta o cos?

Edytowane przez kanapeczka827
  • Dzięki 1

2 minuty temu, kanapeczka827 napisał:

nie kupilem ani lvlup'a ani money lobby

To na chuj tu siedzisz trzykrotny jąkało? 

• Dzięki 1

1 minutę temu, kanapeczka827 napisał:

ja skacze? ha ha ha jedyne osoby ktore to robia to namo i jego lizydupy. Czyli nie mozna sie nawet zapytac tylko od razu trzeba wyzywac. ciesze sie ze nie kupilem ani lvlup'a ani money lobby u tego chama. ty i inni nasladujecie go jak jakies bostwo. nie rozumiem dlaczgo piszesz gowniaku. a moze dlatego bo twoj bog namo tak pisze do kazdego kto sie zapyta o cos?

Jak się nie podoba to zacytuję klasyka !

"Wypierdalaj za bramę raz!"

• Haha 1

12 minut temu, Gal_Anonim napisał:

To na chuj tu siedzisz trzykrotny jąkało? 

nie moja wina ze ta strona to szambo.

siedze tu i sie smieje jak smutne zycie musicie miec, ze obraliscie sobie za bozka takiego chama i prostaka jak namo.

a jeszcze bardziej sie smieje jak lizecie mu dupsko :)

nie moja wina ze ta strona to szambo.

Nie strona, tylko masz chujowy drewniany internet 

siedze tu i sie smieje jak smutne zycie musicie miec, ze obraliscie sobie za bozka takiego chama i prostaka jak namo.

a jeszcze bardziej sie smieje jak lizecie mu dupsko :)

A ja się śmieję z Twojego debilizmu. Poza tym kto tu nie ma życia? To nie ja siedzę na forum usługi z której nie korzystam, bo nie mam żadnych innych ciekawych zajęć xD

• Haha 1

1 minutę temu, Gal_Anonim napisał:

Nie strona, tylko masz chujowy drewniany internet 

A ja się śmieję z Twojego debilizmu. Poza tym kto tu nie ma życia? To nie ja siedzę na forum usługi z której nie korzystam, bo nie mam żadnych innych ciekawych zajęć xD

ja nie mam zycia? czy ja kupilem money lobby ktore sypie 2k na minute? :)

internet mam dobry, mi wystarcza te 100Mb/s

a i nie siedze na tym forum caly czas. wchodze tu raz w tygoniu. uwierz mam duzo ciekawsze zycie niz siedzenie tutaj z toba czy twoim przyglupim mentorem

Przed chwilą, Fraglez napisał:

@Namo Mam pytanie. Dostałem kicka z Money Lobby u ani za to że wszedłem do jej czołgu i od razu kick ze znajomych :(.

Czy jest szansa żebym dostał ponowne zaproszenie ? Obiecuje że to się już nigdy nie powtórzy.

Mój nick to Fraglez

Co mam cię kłamać nie dostaniesz zapro chyba,że kupisz drugi raz money lobby choć bardziej Ci polecam Level Up

10 minut temu, kanapeczka827 napisał:

ja nie mam zycia? czy ja kupilem money lobby ktore sypie 2k na minute? :)

internet mam dobry, mi wystarcza te 100Mb/s

a i nie siedze na tym forum caly czas. wchodze tu raz w tygoniu. uwierz mam duzo ciekawsze zycie niz siedzenie tutaj z toba czy twoim przyglupim mentorem

Spoko internet Ci daruję...

Ale ty masz tak ciekawe życie,że asz nie pewnie typowy gówniak lat 13,któremu dopiero pierwsze włosy na mordzie urosły i myśli,że jest dorosły.

• Dzięki 1

No ja wszystko rozumiem, ale dlaczego każdy kto się spyta o czas czekania na moneylobby jest wyzywwany? xD

Niektórzy są tu pierwszy raz i nie wiedzą jak to działa (Szczególnie, że w opisie jest napisane, że czas oczekiwania na zaproszenie do znajomych to kilkanaście minut, co może ich zmylić). Jak was denerwują takie pytania nikt wam nie każe na nie odpowiadać. Można nic nie pisać i może znajdzie się jakakolwiek życzliwa osoba na tym forum i pomoże.

Szczególnie mnie dziwi fakt, że ci ludzie są wyzywani za to, że oczekują, że usługa, którą kupują będzie zgodna z opisem.

Pozdrawiam.

29 minut temu, bywdan69 napisał:

No ja wszystko rozumiem, ale dlaczego każdy kto się spyta o czas czekania na moneylobby jest wyzywwany? xD

Niektórzy są tu pierwszy raz i nie wiedzą jak to działa (Szczególnie, że w opisie jest napisane, że czas oczekiwania na zaproszenie do znajomych to kilkanaście minut, co może ich zmylić). Jak was denerwują takie pytania nikt wam nie każe na nie odpowiadać. Można nic nie pisać i może znajdzie się jakakolwiek życzliwa osoba na tym forum i pomoże.

Szczególnie mnie dziwi fakt, że ci ludzie są wyzywani za to, że oczekują, że usługa, którą kupują będzie zgodna z opisem.

Pozdrawiam.

Powiem tylko tyle czytanie komentarzy nie boli i gdyby taka osoba mogła poczytać komentarze,które są wyżej i na poprzednich stronach to wszystko zobaczy :)

Edytowane przez KubekBezUszka
  • Dzięki 1

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat