Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30399

Szkoda, gadać, nie polecam nikomu zakupu na tej stronie.. Brak szacunku do klienta. To tylko świadczy jakie masz podejście do klienta. Pozdrawiam. 

Opublikowano
comment_30400

@Stachuxxx to idź do keflanika który walczy o 1 klienta, a tu nie ma czasu żeby wszystkim wszystko tłumaczyć, bo jest w chuj klientów.

Opublikowano
comment_30401

Założyłem spór na paypal i odzyskałem hajs od tego psa. @Namo nie wiem czy to wujkowie cie gwałcili jak byłeś mały, czy dalej to robią, ale najwidoczniej robią to słabo i nie potrafią cie zadowolić dlatego nie umiesz się zachowywać jak normalny cywilizowany człowiek. Mam nadzieje, że spotka cie zasłużona kara za twoją skurwielowatość. Nie pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
comment_30403
46 minut temu, N-A-M-O--Pies napisał:

odzyskałem hajs

Co? Taki jesteś

cywilizowany człowiek

a kłamiesz? Nie odzyskałeś żadnego hajsu, może ci się uda za miesiąc lub dwa jak

spór na paypal

zakończy się a mi nie będzie się chciało odpisywać na niego dla jakiś głupich 10 euro. Dla mnie taka kwota to jak śpik w nosie, poza tym nie chciałbym żebyś został bez jedzenia do końca tygodnia.

50 minut temu, N-A-M-O--Pies napisał:

skurwielowatość

Taki już ze mnie :-)

507458_print-trimmed-1.png

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_30436
1 godzinę temu, Gal_Anonim napisał:

A co Ty jesteś? Lepszy sort? 
Jebać trzeba wszystkich równo :D

To mi możę tera pomóż bo wlasnie ja bylem pierwszy zapytalem sie 

Opublikowano
comment_30454
Dnia 19.01.2018 o 13:34, Tomiasz napisał:

kurczę a może jest na Level Up na konsolach czy także niema 

W opisie masz tylko pc 

pomogłem daj plusik

Opublikowano
comment_30464
19 godzin temu, Marynekow napisał:

To mi możę tera pomóż bo wlasnie ja bylem pierwszy zapytalem sie 

Albo masz drewniany internet albo coś zjebane z systemem. Zrób format. Zmień neta.

Cokolwiek, co sprawi, że nie będziesz przychodził do Nas z problemami.

Google nie boli...

Opublikowano
comment_30519

@czlowiekduch16 nope. 5 euro

Opublikowano
comment_30522

@Cruzzer a no tak, zapomniałem

Opublikowano
comment_30526
Przed chwilą, czlowiekduch16 napisał:

a ile można dostać za taki udział ?

To jest ML takie jak to kupione za 5 euro. Czyli 100m GTA$.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_30529
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

To jest ML takie jak to kupione za 5 euro. Czyli 100m GTA$.

aha, to fajna sprawa, mam jeszcze 2 pytania, pierwsze to takie bo w tym sklepie też jest psc 100zł, czyli za te punkty dostane 100zł ? xd, a drugie to czy streamy są czesto ? w jakie dni ? bo zależy mi an chajsie w gta :D

Opublikowano
comment_30531
1 minutę temu, czlowiekduch16 napisał:

aha, to fajna sprawa, mam jeszcze 2 pytania, pierwsze to takie bo w tym sklepie też jest psc 100zł, czyli za te punkty dostane 100zł ? xd, a drugie to czy streamy są czesto ? w jakie dni ? bo zależy mi an chajsie w gta :D

ehh tak ale obliczyles to wgl? Zeby dostac np Level Up trzeba siedziec 7 dni tak jakbys ciagle ogladal przez 7 dni : p

Opublikowano
comment_30532
2 minuty temu, czlowiekduch16 napisał:

Na górze forum masz zakładkę live a w niej liva z gtaforum. Służy on do bocenia punktów i jest praktycznie 24/7 ;)

1 minutę temu, Marynekow napisał:

ehh tak ale obliczyles to wgl? Zeby dostac np Level Up trzeba siedziec 7 dni tak jakbys ciagle ogladal przez 7 dni : p

Znowu zaczynasz swoje "nie wiem więc się wypowiem"?

umBDbCc.gif