Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30533
2 minuty temu, Marynekow napisał:

ehh tak ale obliczyles to wgl? Zeby dostac np Level Up trzeba siedziec 7 dni tak jakbys ciagle ogladal przez 7 dni : p

cóż, można włączyć w 144p i sobie robić coś innego :)

Opublikowano
comment_30534
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

Na górze forum masz zakładkę live a w niej liva z gtaforum. Służy on do bocenia punktów i jest praktycznie 24/7 ;)

Znowu zaczynasz swoje "nie wiem więc się wypowiem"?

Weź bo ci jeszcze dam umrzyj tak jak ty to zrobileś  ;(

Róbcie jak chcecie :P

Opublikowano
comment_30535
1 minutę temu, Marynekow napisał:

Weź bo ci jeszcze dam umrzyj tak jak ty to zrobileś  ;(

Dostałeś bo na to zasłużyłeś ;)

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_30541

Hej,

pytanie dotyczy dość wolnego zbierania tego hajsu - zależy od serwerow rockstara czy jednak coś innego.

w godzinę zgarnęło niespełna milion.

Jakiś rok temu wystarczyło mi nie cała godzina aby nasycić się do pełna :D

Opublikowano
comment_30555

Namo, jaki jest czas oczekiwania zaproszenia do znajomych? Zakupiłem usługę oraz na forum pisze cytuje "Kiedy już wyślesz donejta otrzymasz wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych na Socialclub od pewnego gracza z wiadomością o treści "Money Lobby gtaforum.pl"." Mozna prosic o bardziej przyblizony czas oczekiwania?

Opublikowano
comment_30558
36 minut temu, LecraMM napisał:

Namo, jaki jest czas oczekiwania zaproszenia do znajomych? Zakupiłem usługę oraz na forum pisze cytuje "Kiedy już wyślesz donejta otrzymasz wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych na Socialclub od pewnego gracza z wiadomością o treści "Money Lobby gtaforum.pl"." Mozna prosic o bardziej przyblizony czas oczekiwania?

35 minut temu, Namo napisał:

W maju kurwa obsrany gówniaku

@LecraMM sprawdziłem w kalendarzu i zaproszenia pójdą po moich urodzinach. Po 28 maja...

Opublikowano
comment_30559

Siema
Osoba, która dropiła hajs nagle wyszła i usunęła mnie i inne osoby ze znajomych, zebrałem tylko 2kk miliony, wie ktoś co się dzieje? :V

Opublikowano
  • Autor
comment_30570
7 minut temu, N4m0_ssie_pale napisał:

aspołeczny kartofel

Nick "Ziemniak" już był zajęty.

7 minut temu, N4m0_ssie_pale napisał:

naucz sie rozmawiac z ludzmi

potrafię, co innego robię z takimi połmózgami jak ty

8 minut temu, N4m0_ssie_pale napisał:

Co ty osiągnąłeś w życiu

3 razy z twoją mamą bez wyciągania

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_30589
32 minuty temu, nskrG! napisał:

co jest zostalem wyjebany ze znajomych po 4-5 dniach  ???????

Musisz prezentować tu swoje spierdolenie?

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_30590

@Cruzzer on się musi pochwalić że był na money lobby.

Opublikowano
comment_30595

Siemka, już raz korzystałem z tego no i chciałbym jeszcze raz tylko jest problem bo gdy chcę wysłać donejta za pomocą psc za 4.50 E (kupilem za 20 zl psc), to do zapłaty jest 5.80 E. Jakąś prowizję dali?

Edytowane przez Zazo_Bartek

Opublikowano
comment_30597
9 minut temu, Zazo_Bartek napisał:

Jakąś prowizję dali?

Tak , za płatność PSC jest prowizja przy przewalutowaniu waluty.

Edytowane przez adepchi

Jeśli mógłbym Cię prosić , zostaw pozytywną reakcję :DRobal.gif.1b5247a14f0f9d68cf3e5d7bf8fc9c96.gif

Opublikowano
comment_30598

Kurde, poprzednim razem kupiłem za 30 zł to wpłaciłem im całe 30 zł to tam ponad 5 euro ale wtedy prowizji nie bylo. Napiszcie może, że jest prowizja, żeby ktoś kolejny się tak nie przejechał

Dobra dopłaciłem psc i czekam na zaproszenie :D

Edytowane przez Zazo_Bartek

Opublikowano
comment_30603
4 godziny temu, Cruzzer napisał:

Musisz prezentować tu swoje spierdolenie?

tak kondomie bo zaplacilem za to jebany money lobby i pytam jak normalny czlowiek czaisz to ??????

3 godziny temu, chmielu_psx napisał:

@Cruzzer on się musi pochwalić że był na money lobby.

tak pajacu jebany bo ja nie mam co robic !

Edytowane przez nskrG!

Opublikowano
comment_30604
5 minut temu, nskrG! napisał:

tak kondomie bo zaplacilem za to jebany money lobby i pytam jak normalny czlowiek czaisz to ??????

tak pajacu jebany bo ja nie mam co robic !

zgadzam się z tobą, ta strona to jakaś chora grupka niedojebanych na głowę dzieci, a Namo obwisły warchlak tylko by chajsy trzepał, pierdolony "gówniak" jeden Pozdrawiam i nie polecam