Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30605

Namo to pajac po prostu, wyzywa wszystkich i brakuje mu szacunku do innych, nie potrafi na nic normalnie odpowiedzieć ''pan i władca'' TFU

Opublikowano
comment_30608
Przed chwilą, dagu703 napisał:

Siemka mam problem wysłałem donejt ale nie napisałem ze akceptuje regulamin lobby co zrobić ?

zaraz wbije Namo i cię wyzwie od gówniaka że twój problem i że ci wyrucha matke

Opublikowano
comment_30609
1 minutę temu, dagu703 napisał:

Siemka mam problem wysłałem donejt ale nie napisałem ze akceptuje regulamin lobby co zrobić ?

Poszukac najlepiej innego goscia co robi money lobby 

Opublikowano
comment_30610
1 minutę temu, czlowiekduch16 napisał:

zaraz wbije Namo i cię wyzwie od gówniaka że twój problem i że ci wyrucha matke

I zabierze pewnie twoje 5 euro, tak jak innym osobą ;)

Opublikowano
comment_30611
13 minut temu, nskrG! napisał:

tak kondomie bo zaplacilem za to jebany money lobby i pytam jak normalny czlowiek czaisz to ??????

To, że zapłaciłeś nie oznacza, że jesteś jakimś jebanym cesarzem i możesz siedzieć na ML ile ci się podoba. Przez to kilka dni powinieneś zebrać pieniądze i iść sobie.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_30612
Przed chwilą, nskrG! napisał:

Poszukac najlepiej innego goscia co robi money lobby 

Potwierdzam, zna ktoś jakieś dobre money lobby? Tutaj się dowiedziałem, że Namo ruchał nam matki

Opublikowano
comment_30615
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

To, że zapłaciłeś nie oznacza, że jesteś jakimś jebanym cesarzem i możesz siedzieć na ML ile ci się podoba. Przez to kilka dni powinieneś zebrać pieniądze i iść sobie.

tak pajacu jak money lobby ciagle full !!! 

Opublikowano
comment_30619
2 minuty temu, Cruzzer napisał:

a tak wogole kim ty kurwa jestes nerdzie jebany ? zeby mnie pouczac ?? zapytalem pedale jebany normalnie dostalem zjebana odpowiedz

dodam ze to jebane money lkobby wypeirdala co godzine 

Opublikowano
comment_30621
Przed chwilą, nskrG! napisał:

a tak wogole kim ty kurwa jestes nerdzie jebany ?

Prowadzę za rękę takich pojebanych ludzi jak ty jeśli przez przypadek trafią na to forum i robią dramy.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_30623

ja powiem tyle, nie wiem jak ludzie mogą jeszcze tu kupować ja jest taki szacunek do klienta, Namo chyba był jebany przez ojca.

mocno w odbyt przecfelony byl

2 minuty temu, Namo napisał:

Nie chcę cię martwić ale tacy jak ty całe życie tak będą dostawać.

dostac to ty w pizde mozesz cyganie jebany

Opublikowano
comment_30624

Wyjaśnij mi jak człowiek dlaczego zostałem wyrzucony ze znajomych po niecałych 2h zbierania kasy? To, że musiałem ruszać się co chwilę na tym zajebanym polu golfowym spowodowane było tym, że twoja kurwa kaska nie leciała mi na głowę ;)

Opublikowano
  • Autor
comment_30625

jak ludzie mogą jeszcze tu kupować

Też się dziwię. Miałem nadzieję, że odstraszyłem większość zjebanych gówniaków a oni ciągle mi dupę zawracają.

2 minuty temu, czlowiekduch16 napisał:

był jebany przez ojca

A teraz wy jesteście jebani przez Namo, jakie to niesprawiedliwe.

2 minuty temu, nskrG! napisał:

dostac to ty w pizde mozesz cyganie jebany

Obiecywanki cacanki a głupiemu radość.

2 minuty temu, Lamixon napisał:

musiałem ruszać się

Cieszę się, że wiesz dlaczego ale nie rozumiem po co pytasz.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_30627
1 minutę temu, Namo napisał:

Też się dziwię. Miałem nadzieję, że odstraszyłem większość zjebanych gówniaków a oni ciągle mi dupę zawracają.

A teraz wy jesteście jebani przez Namo, jakie to niesprawiedliwe.

No nie wiem jak ty ale ja lubię kobiety, widać że sporo ci zostało po ojcu, ej kurwa ty mi tego pedała przypominasz, jak on się nazywał, Gracjan Roztocki, kurwa fryz jak murzyn bambo

Opublikowano
comment_30628
2 minuty temu, Namo napisał:

Obiecywanki cacanki a głupiemu radość.

podeslij w prywatnej wiadomosci adres to spelnie obietnice

Przed chwilą, czlowiekduch16 napisał:

No nie wiem jak ty ale ja lubię kobiety, widać że sporo ci zostało po ojcu, ej kurwa ty mi tego pedała przypominasz, jak on się nazywał, Gracjan Roztocki, kurwa fryz jak murzyn bambo

trynkiewicz bardziej

Opublikowano
  • Autor
comment_30629
Przed chwilą, czlowiekduch16 napisał:

ja lubię kobiety

A ja lubię ogórki kiszone i ser plesniowy. Pewno interesuje cię to tak bardzo jak mnie twoja orientacja. 

fryz jak murzyn bambo

Na safari tak mnie uczesali, polowałem na słonie, wtedy zginęła twoja matka.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_30634
8 minut temu, Zazo_Bartek napisał:

Ktoś wie ile trzeba czekać?

Jest dużo chętnych więc cierpliwości i nie pytaj się ile jeszcze. Dostaniesz zaproszenie jak przyjdzie twoja kolej.

9 minut temu, Zazo_Bartek napisał:

A tak wgl to nie najeżdżać na Namo bo on może tego nie robić

Takie niedoebane gówniaki będą robić spiny.

Jeśli mógłbym Cię prosić , zostaw pozytywną reakcję :DRobal.gif.1b5247a14f0f9d68cf3e5d7bf8fc9c96.gif