Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_32243
33 minuty temu, KamBanTer napisał:

Dobra będę dalej czekać ;D 

Wiem że nie opierdalasz na kasę 

To czekaj i nie zadawaj głupich pytań. To nie przyspieszy czasu oczekiwania, tylko wydłuży. Potem Namo musi czytać takie głupie wiadomości.

Jeśli coś zjebałeś to twoja wina i nie miej wtedy do nikogo pretensji. Jeśli przeczytałeś regulamin/opis money lobby i zrobiłeś wszystko zgodnie z nim, to nie sraj tylko cierpliwie czekaj na swoją kolej. Inni jakoś nie mają problemu

Edytowane przez The-Carl

Opublikowano
comment_32266
2 godziny temu, Snajper Mrs.Darkness napisał:

Za jaki czas dostanę zaproszenie za donejt w money lobby?

Regulamin i opis przeczytaj zanim coś kupisz.

Opublikowano
comment_32278
12 minut temu, Snajper Mrs.Darkness napisał:

To niezłe 24/7h money lobby

Nie będziesz miał teraz money lobby jak namo robi live na Youtube

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)

Opublikowano
comment_32415
Dnia 3.03.2018 o 13:15, MrJoker3D napisał:

Czy money lobby jest aktywne? Chciałem skorzystać i po wpłaceniu pieniędzy wyskoczyło mi takie coś: 

bandicam 2018-03-03 13-12-00-784.jpg

musisz poczekać aż doda cie w gta

Opublikowano
comment_32425

Mam pytanie. Bo teraz był ten update po którym po 75000$ zaczyna wyskakiwać powiadomienie przez które pieniądze się juz nie dodają da się jakoś to obejść ?

Opublikowano
comment_32430

@Namo mam problem posiadam PSC 20zl ale jak uzupelniam tam wszystkie dane to wyskakuje pozniej do zaplaty 5,81 euro pomimo ze dalem 4,50 a jezeli dam 4,20 jest wszytko ok? mozesz mi pomoc.