Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_34622
6 godzin temu, dak3jl1das napisał:

Minęło więcej jak 7 minut, a tak serio wiadomo kiedy będzie włączone? :) 

gatsby-gatsby-you-made-my-day.jpg

Gówniane kwiaty wyglądają jak zwykłe kwiaty, ale jak się powącha to śmierdzą gównem.

Opublikowano
comment_34666
1 godzinę temu, TurFa231 napisał:

Hej Namo czy jest to aktualne? Mam jedno pytanie czy jeśli dostał bym bana w gta online mając go na steamie to czy dostanę VAC’a?

Jest aktualne i jeśli byś cudem dostał bana to dostajesz go na konto gta a nie Vaca

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)

Opublikowano
comment_34669
2 minuty temu, TurFa231 napisał:

@matrix320 Dzięki za odp, a kiedy najbliższe lobby?

To zależy już od Namo kiedy będzie chciał odpalić 

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)

Opublikowano
comment_34689
29 minut temu, piesel3939 napisał:

czemu mój kolega nie może dołączyć do sypiącego bota??

A czemu twój kolega nie może zapytać osobiście?

Opublikowano
comment_34715

mam problem ze nie mogę dołączyć do sesji gdzie bot respi pieniądze pisze nie można dołączyć do sesji

, ale internet  jest swietny  czemu ??? nazwa bota gtaforum2

Opublikowano
comment_34760

Nie osoba tylko konto sypiące, i tak musisz poczekać... aż sypiące konto będzie online

Edytowane przez Oscor

Gówniane kwiaty wyglądają jak zwykłe kwiaty, ale jak się powącha to śmierdzą gównem.

Opublikowano
comment_34780

Nie za bardzo się orientuje czy jeśli wyskoczy Transkacja nie powiodła się musze spamowac enter by dalej $ leciały? czy moge zostawić? Oczywiście trzymam przycisk CapsLock choć i tak dalej to wyskakuje :/