Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_36858
45 minut temu, kafderq napisał:

czm

Pisz po Polsku.

58 minut temu, kafderq napisał:

kturej bendzie

Kup sobie słownik ortograficzny.

Opublikowano
comment_37189
32 minuty temu, NORTHOP napisał:

Siema, można się jakoś dowiedzieć czy donejt na money lobby doszedł?

Na maila ci potwierdzenie przyszlo. 

Opublikowano
comment_37250
4 minuty temu, Cruzzer napisał:

aktualne 

Zakupiłem rozumiem ,że teraz mam czekać na zaproszenie od was?I mniej więcej po jakim czasie zostanie zakup zrealizowany?

Opublikowano
  • Autor
comment_37477
21 minut temu, Szymskee napisał:

bot zaczal mnie zabijac

jak to? czy nie powinieneś być na trybie pasywnym?

19 minut temu, Aser csgo7.com napisał:

A co jesli

... byś przeczytał opis money loby?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_37521

Ej to sprawa wyglada tak, wywalilo mnie faktycznie z GTA ONLINE jak farmilem tam u was i odpalilem ponownie mialem dokladnie 4.6 milionow GTA$ i nie mialem trybu pasywnego bo zapomnialem ponownie go wlaczyc i 2x razy bot mnie zabil i potem wywalil ze znajomych. Dacie mi zaproszenie jeszcze raz?

Opublikowano
comment_37522
przed chwilą, Szymskee napisał:

Ej to sprawa wyglada tak, wywalilo mnie faktycznie z GTA ONLINE jak farmilem tam u was i odpalilem ponownie mialem dokladnie 4.6 milionow GTA$ i nie mialem trybu pasywnego bo zapomnialem ponownie go wlaczyc i 2x razy bot mnie zabil i potem wywalil ze znajomych. Dacie mi zaproszenie jeszcze raz?

no to rip kup sobie jeszcze raz, złamałeś regulamin twoja sprawa XD