Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
8 minut temu, Namo napisał:

Nie, po prostu serwery chmury R* zajmują się teraz generowaniem randomowych banów zamiast utrzymaniem twoich danych do logowania.

aa ok tylko to sie dzieje od wczoraj od momentu gdy bylem na money lobby dlatego pytam ? tak dziwny zbieg okolicznosci

9 godzin temu, Loudwire napisał:

Miejcie pretensje do siebie . Większość tutaj graczy która kupiła ML lub Lvl Up przeczytała regulamin i nie stwarzała problemów na sesji , a wy macie sapy do Namo że was wyjebał z sesji . Namo też czegoś oczekuje aby był spokój na sesjach , a wy przez wasze małe czy duże błędy płacicie wyjebaniem z sesji ? 

Zgadzam się z tym że wywalił mnie z sesji i usunięciem ze znajomych, rozumiem że Namo ba też o bezpieczeństwo innych graczy. Regulamin czytałem przed wbiciem na sesje. I tego nie można mi zarzucić. w 3 minuty po wejściu na sesje jeden z użytkowników wyznaczył za moją głowę nagrodę, a to blokuje przejście w tryb pasywny.  
Nie wiem po co jest napisane na forum żeby w razie jakiś spraw pisać do Namo, jak tam usłyszałem tylko wyzwiska. Nawet nie został wysłuchany.
Tak na przyszłość proponuje żeby w pierwszej linijce wpisywać że za niedostosowanie się do regulaminu zbierający będzie usuwany ze sesji.

2 godziny temu, DarekMarkowski napisał:

proponuje żeby w pierwszej linijce wpisywać że za niedostosowanie się do regulaminu zbierający będzie usuwany ze sesji

Bo takie niedojebane gówniaki jak ty czytają tylko pierwszą linijkę, tak? Idź dzielić się swoimi durnymi pomysłami z gówniakami ze swojej klasy.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Namo dostalem email ze konto zawieszone reset postaci i ban na 30 dni ? ? ? ? 1 pytanie czy da sie cos z tym zrobic ? 2 pytanie jak nie poniewaz nie chce mi sie totalnie 2 raz przechodzic wszystkiego  ile wyliczysz level up postac od zera (chcialbym zeby bylo wszystko tak jak mialem poprzednio ranga 112 i wszystkie misje zaliczone), do level 150 i okolo 600 000 000 GTA$ tyle w sumie wszystko bedzie kosztowac by to wszystko kupic na nowo.....   wiec pytanie ile $ donejt

1 godzinę temu, m.w.zamora napisał:

okolo 600 000 000 GTA$

Skąd miałeś tyle kasy?

1 godzinę temu, m.w.zamora napisał:

konto zawieszone reset postaci i ban na 30 dni

Nie martw się, nie tylko ty masz wyjebane na regulamin Money Lobby.

hajs do banku.png

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

20 minut temu, Namo napisał:

Skąd miałeś tyle kasy?

Nie martw się, nie tylko ty masz wyjebane na regulamin Money Lobby.

hajs do banku.png

Namo na ostatnim money lobby wzialem 97 milionow i potem dostalem bana. tyle kasy i level up bym chcial do 112 levelu jak mialem i odblokowane wszystko to chcialbym zebys wycenil. przestrzegalem regulamin nie pierwszy raz money lobby a wczesniej level up od Ciebie. efekt taki ban na 30 dni skoro nie da sie tego cofnac a serio nie chce mi sie od nowa wszystkiego ustawiac chcialbym zebys zrobil level up na level przynajmniej 120, odblokowane wszystie modyfikacje broni (bunkier ogolnie, bron oznaczenia) i na koncie 500 000 000 minimum bo tyle to wszystko znowu bedzie kosztowac zeby odzyskac ? ?  auta itp itd drogo ? 

7 minut temu, Namo napisał:

Czy mógłbyś nie spamić swoimi przeżyciami z grą od R* w wątku z Money Lobby?

Namo wyslalem wiadomosc prywatna sorry za off top w dziale money lobby, ogolnie zaskoczony jestem ze dostalem bana ostatnio zrobilem wszystko tak samo i wszystko bylo ok teraz nie mile zaskoczenie ?

1 godzinę temu, Namo napisał:

Nie ty jeden, trwa fala banów, R* robi to na oślep.

no wlasnie dziwnie im sie akurat udalo haha :), bana dali ale 80 milionow na koncie postaci caly czas jest a i pytanie pewnie wiem jaka dasz odpowiedź jest sens zgłaszać do rockstar żeby usunęli bana? 

Edytowane przez m.w.zamora

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat