Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_4935
2 minuty temu, Kaesnii napisał:

Jest 16:32, przez 30min spadło mi na głowe 8k, każda sesja tak wygląda :) ?

masz może wysoki ping ? jak tak to wszystko jasne :)

Opublikowano
  • Autor
comment_4936
5 minut temu, Kaesnii napisał:

każda sesja tak wygląda

Tak, każda sesja tak ci będzie wyglądać, masz takie lagi, że nie widać gdzie faktycznie stoisz. Przez Ciebie również wyjebuje nam sesję.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_4937
12 minut temu, Kaesnii napisał:

przez 30min spadło mi na głowe 8k

To masz gruby internet. Tak szybki jak procesor w Commodore :D

Opublikowano
comment_4938
9 minut temu, keflan napisał:

masz może wysoki ping ? jak tak to wszystko jasne :)

7 minut temu, Namo napisał:

Tak, każda sesja tak ci będzie wyglądać, masz takie lagi, że nie widać gdzie faktycznie stoisz. Przez Ciebie również wyjebuje nam sesję.

Wydaje mi się że to nie moja wina :D Neta mam szybkiego, jak dołączyłem do sesji to wszystko chulało, jedynie w mieszkaniu zostałem chyba "pominięty" bo dostałem 2 worki kasy, po czym Ciebie wywaliło z gry.

Opublikowano
comment_4942
1 minutę temu, Namo napisał:

Tak, widziałem jak się teleportowałeś po mieszkaniu.

Ziom, jak dodałeś mnie do mieszkania to cały czas stałem w miejscu xddd Nawet myszki nie ruszyłem :D:D

Opublikowano
comment_4956
Przed chwilą, Namo napisał:

Usunięty ze znajomych. Dzięki, że dałeś znać.

Czekaj, możesz mi wyjaśnić dlaczego? Mi nic nie lagowalo, każdy sie poruszał płynnie i nie widziałem problemu, ew. Możemy wejść na ts3 i pogadać?

Opublikowano
  • Autor
comment_4957
3 minuty temu, Kaesnii napisał:

Możemy wejść na ts3 i pogadać?

Nie mam czasu.

3 minuty temu, Kaesnii napisał:

Mi nic nie lagowalo

Tobie nie lagowało ale całą sesję przez ciebie wypierdalało, odkąd cie nie ma wszytko chodzi jak po maśle.

Dla ciebie pozostaje jedynie zrzut bezpośredni za 10 euro.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_4958
2 minuty temu, Namo napisał:

Nie mam czasu.

Tobie nie lagowało ale całą sesję przez ciebie wypierdalało, odkąd cie nie ma wszytko chodzi jak po maśle.

Dla ciebie pozostaje jedynie zrzut bezpośredni za 10 euro.

Rozumiem że zapłaciłem kase za money lobby w którym dostałem 5mln ? :D Jak tak to chciałbym mój hajs odzyskać ! Ew. zrób jedną sesję tylko dla mnie na której sypniesz te 50mln i bede zadowolony ;)