Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_4959
Przed chwilą, Kaesnii napisał:

Jak tak to chciałbym mój hajs odzyskać

Wypierdalaj. Lecisz mi 50 euro za rozjebanie dwóch sesji po 1h.

1 minutę temu, Kaesnii napisał:

zrób jedną sesję tylko dla mnie

Chętnie, tutaj możesz wpłacić brakujące 45 euro 

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_4960
Przed chwilą, Namo napisał:

Wypierdalaj. Lecisz mi 50 euro za rozjebanie dwóch sesji po 1h.

Chętnie, tutaj możesz wpłacić brakujące 45 euro 

Wypierdalaj :D ? Tak sie teraz dba o klienta jebany buraku :D ? Chuj mnie obchodzą Twoje dwie sesje, kurwa Ciebie wypierdalało z tej sesji nie mnie to po pierwsze, po 2 jak chciałem dogadać wszystko na sc w privie to nawet nie raczyłeś odpisać :D Pierdol się frajerze, chciałem się dogadać, widać jesteś zbyt głupi na to :D ! NIE POLECAM TEGO PANA, JEBANY BURAK I CEBULAK <3

Opublikowano
  • Autor
comment_4961
2 minuty temu, Kaesnii napisał:

klienta

Klientem to możesz być w warzywniaku albo na Allegro. 26 uczestników money lobby ucieszyło się, że cię wyjebałem bo im teraz szybciej hajs leci a mi nie wypierdala sesji.

3 minuty temu, Kaesnii napisał:

chciałem się dogadać

OK, czekam na wpłatę.

jesteś zbyt głupi na to

Głupi ten kto głupio robi, ja uratowałem money lobby od typa co lagował.

4 minuty temu, Kaesnii napisał:

JEBANY BURAK I CEBULAK

Oj będzie zupa cebulowo buraczana :-)

Opublikowano
comment_4962

Kurwo jebana jak za coś płace to oczekuje... Jebana cebulo nie potrafisz się normalnie dogadać ? Widzisz że z kimś jest problem to odrazu wywalasz i ktoś traci kase przez takiego frajera jak ty ? Zamiast porozmawiać na spokojnie że jakąś tam kwote na szybkości zrzucisz mi jak bedziesz miał czas żeby całej sesji nie rozwalać ? Tak ciężko jest się dogadać ? Nastepnych X ludzi którzy wpłaci po 30zł, często cieżko zarobionych pieniędzy też tak wydymasz bo masz chujowego neta i cie wypierdala z sesji, pod pretekstem że to oni ją rozpierdalają ? Widzę kurwa jakiś szczeniak sie dorwał do autority i kozaczy w necie. Faktycznie, lepiej iść do jakiegoś typa z Ameryki żeby zrobił te money lobby niż dawać pieniążki do rączki cebuli !

Opublikowano
  • Autor
comment_4963
2 minuty temu, Kaesnii napisał:

jak za coś płace to oczekuje...

To idź do MediaMarkt.

ktoś traci kase przez takiego frajera

Ja straciłem dwie godzinne sesje przez jakieś chujka co gra na laptopie.

4 minuty temu, Kaesnii napisał:

też tak wydymasz bo masz chujowego neta

Tak, każdy kto będzie miał chujowego neta to leci z Money Lobby na pysk żeby innym nie psuć zbierania pieniędzy.

5 minut temu, Kaesnii napisał:

jakiś szczeniak sie dorwał do autority i kozaczy w necie

Gdzie?

5 minut temu, Kaesnii napisał:

lepiej iść do jakiegoś typa z Ameryki

No, murzyni najlepiej sypią :-)

Opublikowano
comment_4964

Kas

30 minut temu, Kaesnii napisał:

Kurwo jebana jak za coś płace to oczekuje... Jebana cebulo nie potrafisz się normalnie dogadać ? 

Cebula rozpierdala 26 graczom sesję. Wina ewidentnie jest po twojej stronie. Bez ciebie wszystko grało bez problemu. Dogadać w czym. A co z moim czasem ze mną też się dogadasz. Miałem w 2 godziny 50 baniek mieć a mam tylko 17. Zwrócisz mi pozostałe 33 bańki ??. Namo musi pilnować i niestety nie ma innej opcji. 30 minut na sesje szło na ciebie cebularzu. 

Opublikowano
  • Autor
comment_4966
2 minuty temu, modoc napisał:

Wina ewidentnie jest po twojej stronie.

Każdemu się może zdarzyć. Już po 16 dostał info, że laguje a ten dalej w zaparte dołącza do sesji. Na wczorajszej sesji też był typ co lagował, dostał info, ogarnął temat i na kolejnej nie było z nim problemu.

Opublikowano
comment_4970

Jestem zadowolony korzystając z dotychczasowej usługi. Polecam zainteresowanym Money Lobby. Wszystko przebiega poprawnie. Podoba mnie się :)

www.steamcommunity.com/id/kakrjabe

#H1Z1:KOTK 1f51e.png? 1f451.png? 1f480.png? 1f52b.png? 1f1f5_1f1f1.png??

www.h1z1.usite.pl

Opublikowano
comment_4975

Źle było na początku. Z typem debilem. Ale potem ok. prawie 30m zgarnąłem,. O kórej będzie ta dodatkowa sesja ?? 

Edytowane przez modoc

Opublikowano
comment_4991

Rozumiem że za to bana nie dostanę? I mam pytanie co do wpłacania pieniędzy na konto gta. Co się stanie gdy je wpłace?