Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_55202

napisałem tylko jeden komentarz odnośnie problemu z dołączeniem do sesji sypiącego i to jest sapanie ?

jeśli tak to sory że zajmuje czas

Opublikowano
comment_55237
przed chwilą, Namo napisał:

ciężko ogarnąć kogoś do grania a co dopiero do sprzedawania im kasy

No to nic. Trudno. Na pewno jakieś info będzie gdy powstanie Money Lobby dla RDR2. Poczekamy.

Opublikowano
comment_55247

Nie polecam uslugi . Jest napisane ze czas na zbieranie monet  jest nie okreslony . A po 2 wywala ze znajomych za rzekomo zlamany regulamin nalewno go złamałem jak stałem od 00:00 do 6;00 nad ranem ( spałem) nie jestem pierwszą osoba która rzekomo załamał regulamin ( opinia ta nie ma na celu urazić nikogo a dac do myślenia przyszłym kupującym) + toksyczne comunity

Edytowane przez Kaukaz21

Opublikowano
  • Autor
comment_55248
24 minuty temu, Kaukaz21 napisał:

Jest napisane

Są tez inne rzeczy napisane o których nie wspomniałeś a były przyczyną opuszczenia przez ciebie money lobby. Nie mam zamiaru cię urazić, chcę tylko przekazać, że masz niedojebanie umysłowe.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_55249

Wielka szkoda ze z regulaminem sie zapoznałem i dolaczylem jak byla dopuszczalna liczba osób.  Miejmy nadzieję ze wreszcie wpierdolisz sie na jakas mine i za te cale twoje wyzwiska i toksyczne zachowanie ktoś cie ukara poniewaz wyzywanie po matkach babkach ojcach to nie jest rozwiązanie  .

Opublikowano
comment_55251
3 minuty temu, Namo napisał:

tak, twoja stara przyjebie mi mokrą szmatą po napletku

Wlasnie pokazujesz swój poziom  albo jego brak nie ma sensu prowadzić z toba konwersacji już i tak jesteś dnem opinie pewnie usuniesz ale znajdziesz ją w innym miejscu . Gratulacje twoje zachowania jest stosowne co do twojego wieku . Pomyśl sobie co nim reprezentujesz .

Opublikowano
comment_55265
10 minut temu, Kuba99YT napisał:

Przepraszam ze pytam jak kretyn ale to oznacza ze mam miec kase caly czas przy sobie nie wazne na jakiej sesji tak?

Tak

Opublikowano
comment_55271

Witam, chciałem się zapytać czy jestem w kolejce ponieważ zapłaciłem 3 dni temu przez PayPall i jeszcze nie dostałem żadnej odpowiedzi 

Opublikowano
comment_55283

Mam pytanie, ponieważ 8h temu napisałem czy wszystko jest okej odnośnie płatności i jeszcze nie dostałem odpowiedzi wiec ponawiam to pytanie