Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_58850
Dnia 14.10.2016 o 15:35, Ardian napisał:

Siemka mam takie pytanie czy ta kasę trzeba szybko wydać bo w opisie jest napisane "nie wpłacać do banku i szybko rozmuscic" to nie tyczy się obu czy tylko banku? Z góry dzięki za info

Opublikowano
comment_58878

Witam przychodzę z pytaniem czemu zostałem wyrzucony ze znajomych konta które sypie pieniądze bo nie złamałem żadnego punktu regulaminu ale pamiętam sytuacje gdzie zostałem zestrzelony i nie wiem dlaczego nie biegałem nie dawałem żadnych pojazdów na pole golfowe czasami chodziłem raczej kręciłem się aby pieniądze zaczęły na mnie lecieć wydarzyło się to około tydzień temu a zebrałem 1/5 z całych 100 mln. Proszę o szybką odpowiedź i wytłumaczenie mi bana bo sesja jest miła są fajni ludzie i mam 1 nowego znaj a nie chciałbym dawać złej opinii 

Pozdrawiam Czarkun

Opublikowano
  • Autor
comment_58879
1 godzinę temu, Czarkun napisał:

nie złamałem żadnego punktu regulaminu

Tak, oczywiście. Z innego powodu nie leci się ze znajomych konta sypiącego.

12 godzin temu, Sponczu napisał:

działa to jeszcze?

nieprzerwanie od 2016 roku

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_58880

No to prosze mi objaśnić nawet uczestnicy tamtego money lobby moga potwierdzić a skąd pewność że złamałem regulamin a może modowi coś się przewidziało i jest jakiś spis logów. Jak działa sprawdzanie graczy ?

Opublikowano
  • Autor
comment_58881
1 minutę temu, Czarkun napisał:

skąd pewność że złamałem regulamin

jeśli zostałeś wyrzucony to z żadnego innego powodu tylko za regulamin

2 minuty temu, Czarkun napisał:

Jak działa sprawdzanie graczy ?

Chuj cię to obchodzi ale zapytać możesz.

Opublikowano
comment_58897

Siema, jak wygląda sprawa z tym limitem 100mln GTA$? Czy 100mln jest limitem na całe konto, czy mogę zbierać hajs do woli, póki stan mojego konta nie przekroczy 100mln?

Jeżeli nie jest to zrozumiałe: Korzystam z usługi Money Lobby i zbieram załóżmy 98mln GTA$. Potem kupuje sobie jakieś pierdoły i zostaje mi 10 mln. Potem zbieram sobie znowu hajs od jakichś innych modderów i mam np. 50 mln. Po jakiejś matematyce łącznie uzbierałem 138mln, ale mój stan konta NIGDY nie przekroczył 100mln. Czy dostanę bana?

Opublikowano
comment_58906
11 minut temu, Namo napisał:

Dwa, trzy lata 

Oh, Mikołaj, co tak wrogo? ?

Wyluzuj trochę ?

Chcę poprostu wiedzieć ile czasu zarezerwować na monitorowanie sypiania 

Edytowane przez Sponczu

Opublikowano
comment_58993

kupiłem usługę wszystko niby fajnie ale jednak nie zebrałem 50mln w 1h tylko w około 5h a do tego przy zebranej kwocie 58mln usunięto mnie ze znajomych na socialu i straciłem połączenie z sesją... nie wiem czy to błąd, ale tak raczej nie powinno być

Opublikowano
comment_58995
1 minutę temu, Namo napisał:

@_Czoklet_ sprawdź socialclub, masz nowe zaproszenie cymbale

nie wiem skąd ta wrogość ja tylko zgłosiłem coś czego nie miałem jak kupiłem money lobby kilka lat temu... nikogo nie wyzywałem, nie byłem agresywnie nastawiony

Opublikowano
  • Autor
comment_58996
przed chwilą, _Czoklet_ napisał:

nikogo nie wyzywałem, nie byłem agresywnie nastawiony

ale jesteś debilem, w ten sposób komunikuję się z ujebanymi umysłowo gówniakami

masz do tego jakiś problem?

Opublikowano
comment_59056

Mam pytanie czy jest jakiś czas na zdobycie pieniędzy? Bo było wszystko git do czasu kiedy zobaczyłem, że nie mam money lobby w znajomych. Zaznaczam, że na pewno trzymałem się ściśle regulaminu.