Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, -HokusPokus- napisał:

Widziałeś co jest napisane? Trwa aktualizacja Money Lobby, proszę czekać na swoją kolej. Więc logiczne że nie dostałeś zapro ponieważ aktualnie nie sypią hajsem ? Wystarczy czytać ze zrozumieniem.

ale ja mówię że sobie trochę poczekasz a ty mi z tym tekstem wyjeżdżasz

24 minuty temu, Fabio napisał:

ale ja mówię że sobie trochę poczekasz a ty mi z tym tekstem wyjeżdżasz

A co to jest? :ja już czekam 6 dzien i dalej sie nie doczekałem, odpowiedziałem głównie na to twoje amebowe narzekanie ? Chyba sklerozę ktoś tu ma ?

Ps: Dobra kończę tą nie wartą komentowania dyskusję i nie robię spamu.

Edytowane przez -HokusPokus-

Cześć ile się średnio czeka na zaproszenie do znajomych i do samej sesji Money Lobby bo donate wysłałem 18 Grundnia 2020 i jest 22 Grudnia 2020 i nadal nie dostałem zaproszenia ile wy czekaliście a zaproszenie nick taki jak tu jak coś. Ja sie tylko kulturalnie pytam.

Edytowane przez Macie_72p

3 minuty temu, Macie_72p napisał:

zaprosisz to tej sesji czy co

A gdzie w opisie Money Lobby jest napisane, że zaproszę?

4 minuty temu, Macie_72p napisał:

do ciebie nie umie dołączyć

Inni nie mają z tym problemu.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

17 godzin temu, GatarX napisał:

w całej tej grupce jest jeszcze ten Olek (skin z głową małpy) i Damian012

Bez kitu ten damian też mi zabierał siano, wgl mam jakiś problem że mi hajs sypie obok postaci i jak czasami spojrze to wszystkie worki leżą obok mnie 

6 godzin temu, Piotrullo21 napisał:

Bez kitu ten damian też mi zabierał siano, wgl mam jakiś problem że mi hajs sypie obok postaci i jak czasami spojrze to wszystkie worki leżą obok mnie 

może tylko jakieś nieliczne tam lecą i tak się gromadzą co powoduje że tak myślisz

• Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat