Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_8009

to zaporoszenie na social club czy mam patrzec na telefon? i czy dzis bedzie to lobby? bo juz mi sie nie chce w tym gta siedziec 

Opublikowano
comment_8010

Jak będziecie tak wypytywać to na pewno nie będzie. Wchodźcie tu raz na jakiś czas i patrzcie Czy Namo zaktualizował status. Jak będzie gotowe to pierwsi będziemy wiedzieć.

Opublikowano
comment_8011
4 minuty temu, Ksioxd napisał:

Kiedy dostane zapro do sesji?

Tyto jednak jestes debil skończony debil pisze ci że zape dostaniesz jak przyjdzie na to czas a ty dalej swoje niedorobie

Opublikowano
comment_8013
37 minut temu, LumnoxX napisał:

Jeżeli zdonejtowałem ok 1,5h temu, a nie dostałem potwierdzenia na maila to dobrze?

czyli mogę wyjść z gry pujść coś robić i zaproszenie nie przepadnie ?

Opublikowano
comment_8014
Przed chwilą, Screamson napisał:

Downy nie czają tego, nie potrafią czytać ze zrozumieniem. To i patafiany będą pytac o to co 30 sekund. 

Dokładnie :D

Opublikowano
comment_8015

@Screamson no wiadomo, ja też chciałem napisać na początku i pytać ale widzę że jest Namo jest aktywny i pisze że nie gotowe to po co ja mam dokładać swoje 3 grosze i truć mu dupę? Będzie gotowe, dostaną wszyscy zapro i tyle.

Opublikowano
comment_8017
Przed chwilą, playerOnlyOne napisał:

Nie przepadnie tylko lepiej czuwać na tej stronie :*

okej sprawdze potem bedzie juz wpozadku  i co wejde do gry home i do znajomych to zapro czy co ?

Opublikowano
comment_8020
1 minutę temu, playerOnlyOne napisał:

Jak będzie otwarta sesja to on Cię zaprosi do znaj i do sesj 

wybacz ze tyle pytam ostatni raz pytam o cos skad moge wiedziec ze sesja juz jest ?

Opublikowano
comment_8021
1 minutę temu, JDsss. napisał:

wybacz ze tyle pytam ostatni raz pytam o cos skad moge wiedziec ze sesja juz jest ?

Będzie jak zaktualizują program

Opublikowano
  • Autor
comment_8022

Komu się nie chce czekać na Money Lobby może dopłacić do wybranej opcji zrzutu bezpośredniego.

Dnia 9.10.2016 o 21:05, Namo napisał:

Posiadamy w ofercie również modowanie konta w GTA Online. Jeżeli oprócz kasy potrzebujesz też poziom RP to wykonujemy takie modyfikacje. Jest to kolejny bezpieczny sposób na hajs w GTA Online oraz lepsze statystyki. W kilka minut otrzymasz okrągłą sumkę i poziom reputacji RP.

GTA$ 100 000 000 - 75 RP - 10 EUR

GTA$ 200 000 000 - 100 RP - 15 EUR

GTA$ 300 000 000 - 125 RP - 25 EUR

Aby polepszyć poziom RP i zrzucić hajs postaci do wybranej wartości będę potrzebował dostęp do Twojego konta Socialclub. Jeżeli masz wersję GTA V na Steam, wyłącz SteamGuard i wyślij mi dane logowania do tej platformy. Zaraz po opłaceniu wybranej sumy transferu wyślij do mnie wiadomość z danymi do konta w formacie

Login: [email protected]
Hasło: haslo856

a w tytule podaj swój nick z gry. Dla bezpieczeństwa zmień hasło zanim mi podasz dane a po zakończeniu operacji znów zmień na swoje. W odpowiedzi na tę wiadomość otrzymasz przybliżony termin transferu kasy i zwiększenia poziomu RP.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
  • Autor
comment_8027
1 minutę temu, »Kacperr =D napisał:

bez czekania na te lobby ?

Bez.

1 minutę temu, »Kacperr =D napisał:

kupione u macka za 12 euro

Mi zrzucanie bezpośrednie działa, Maćkowi nie działa.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6