Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_4320
4 minuty temu, Maciek napisał:

Ja na razie nie moduje bo nie mam w pełni sprawnego kompa :/

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

To do kogo mam się zgłosić ( za 50 zl ) ?

Opublikowano
comment_4326

Wysłałem sms o 18:00 żeby mieć sesję na 20:00 a jest już 20:20.

Mam się zgłosić do keflana, wysłałem mu zaproszenie na steam - brak reakcji

Mój nick: Radeckyy

Ekipa: 1337

Opublikowano
comment_4328
Wysłałem sms o 18:00 żeby mieć sesję na 20:00 a jest już 20:20.
Mam się zgłosić do keflana, wysłałem mu zaproszenie na steam - brak reakcji
Mój nick: Radeckyy
Ekipa: 1337

Co kur**? Za co w końcu zaplaciles?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
comment_4340

@NamoJestem w tym lobby wspaniale traktowany. Nie dosć, że zostałem wyrzucony za zrobienie 4 kroków (potem na szczęście dostalem zapro) to jeszcze zostalem nazwany "Dałnem za,j,e,ba,nym".

Opublikowano
comment_4344
8 minut temu, Radeckyy napisał:

@NamoJestem w tym lobby wspaniale traktowany. Nie dosć, że zostałem wyrzucony za zrobienie 4 kroków (potem na szczęście dostalem zapro) to jeszcze zostalem nazwany "Dałnem za,j,e,ba,nym".

Nie zrobiłeś 4 kroków bo stałem koło Ciebie i widziałem a kilka minut wcześniej wspominałem o tym na czacie w grze.

Opublikowano
comment_4348
4 minuty temu, Maciek napisał:

Nie zrobiłeś 4 kroków bo stałem koło Ciebie i widziałem a kilka minut wcześniej wspominałem o tym na czacie w grze.

Wiem swoje, a nawet jeśli masz rację to nie usprawiedliwia cię to od wyzywania mnie w sposób zaprezentowany wyżej.