Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_14280

@Pietrx ale spokojnie było to napisane wczoraj. więc może ktoś coś wie czy coś się zmieniło i to normalne że ludzie płacą i sie pytają -.-

1 minutę temu, Pietrx napisał:
Opublikowano
  • Autor
comment_14287
2 godziny temu, Vizleyek napisał:

Jakieś info co do money lobby?

Dziś wątpię żeby zakończyły się testy haxów którym sypię hajs. Bądźcie cierpliwi, chyba nikt nie chce stracić konta. Niech producent haxów przetestuje i uaktualni to tak aby nikt nie stracił konta a kasa z money lobby była bezpieczna.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_14309

Namo bo jest napisane że pieniądze trzeba trzymać w portfelu, a to jak ktoś mnie zabije to nie stracę kilku milionów ? Wiem że da się robić sesje publiczne gdzie będę tylko ja ale wolałbym se oszczędzić robienia jakiś sesji samemu.

Opublikowano
comment_14314
1 minutę temu, Dj0Neon napisał:

no dobra, nie dostałem jeszcze invita,choć płaciłem o 12.

Pykło by na drugą sesję jeszcze dzisiaj?

Nick: Dj0Neon

Chyba jeszcze pierwszej sesji nie było

Opublikowano
comment_14316
Przed chwilą, Dj0Neon napisał:

A...no chyba że tak

Jeżeli była by pewnie sesja już to by napisali na Forum że otwarta i byś zaproszenie pewnie dostał. Tak mi się wydaje