Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_14805

Siema Mam kilka pytań 1.Czy gdy streamujesz jest włączone moneylobby 2.Co gdy mam gta kupione i połączone z steam 3.co mam wpisać w płatności PSC 4.przy zakupie lvl75 i 100.000.000$ za 50 psc do kiedy mogę wykożystać "dostępność"na moneylobby 5.proszę o napisanie punktami co powinno się zrobić (Te pytanie może być trochę głupie bo zapewne jest to proste)

Opublikowano
comment_14841

@Namo Będzie dziś lobby o 19?

Kasę można wydawać w publicznej sesji jednoosobowej?

I co dokładnie znaczy "być w sesjach przez 24h"? ;-; mam nakurwiać dobę w gta? xD

Opublikowano
  • Autor
comment_14842
3 minuty temu, kubek napisał:

Będzie dziś lobby o 19?

Aktualnie haxy do sypania hajsu są w aktualizacji, jak ich nie uruchomią do 19:00 to nie będzie tej sesji.

4 minuty temu, kubek napisał:

wydawać w publicznej sesji jednoosobowej?

Nie.

mam nakurwiać dobę w gta?

Polecam ten poradnik.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_14843
17 minut temu, Namo napisał:

Polecam ten poradnik.

"Postaraj się uczestniczyć w sesjach w ciągu najbliższych 24h od czasu otrzymania dostępu."

Może Tobie się jakiś przyda pod tytułem "jak pisać by być zrozumianym"? Chcę coś od Ciebie kupić, a Ty mnie obrażasz?

Zadałem zwykłe pytanie do części postu, którego nie zrozumiałem, trudno jest normalnie odpowiedzieć co miałeś na myśli?

Opublikowano
  • Autor
comment_14852

to ja Was mam zainteresować czy Wy mnie?

To ty musisz zadbać o to żebym nie wziął cię za idiotę i wpuścił na money lobby.

5 minut temu, kubek napisał:

Liczyłem

i się przeliczyłeś. Co ty kurwa myślisz, że to są pączki w sklepie pod twoim blokiem?

Opublikowano
comment_14853

Mam Ci zapłacić, po stópkach całować i jeszcze dać się obrażać? No nie wydaje mi się :')

Póki co znasz moją opinię na temat... tego.

Czy jestem zainteresowany kupnem? Tak. Nie muszę kogoś lubić by od niego coś kupić. Ale jeśli masz inne zdanie to daj znać, nie będę na marne kupował kodów PSC ;)

Opublikowano
  • Autor
comment_14854
1 minutę temu, kubek napisał:

po stópkach całować i jeszcze dać się obrażać? No nie wydaje mi się

Mi też się tak nie wydaje, wystarczy przeczytać ze zrozumieniem opis i regulamin Money Lobby.

2 minuty temu, kubek napisał:

zainteresowany kupnem? Tak

Nie ty jeden więc ...