Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Siema Mam kilka pytań 1.Czy gdy streamujesz jest włączone moneylobby 2.Co gdy mam gta kupione i połączone z steam 3.co mam wpisać w płatności PSC 4.przy zakupie lvl75 i 100.000.000$ za 50 psc do kiedy mogę wykożystać "dostępność"na moneylobby 5.proszę o napisanie punktami co powinno się zrobić (Te pytanie może być trochę głupie bo zapewne jest to proste)

3 minuty temu, kubek napisał:

Będzie dziś lobby o 19?

Aktualnie haxy do sypania hajsu są w aktualizacji, jak ich nie uruchomią do 19:00 to nie będzie tej sesji.

4 minuty temu, kubek napisał:

wydawać w publicznej sesji jednoosobowej?

Nie.

mam nakurwiać dobę w gta?

Polecam ten poradnik.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

17 minut temu, Namo napisał:

Polecam ten poradnik.

"Postaraj się uczestniczyć w sesjach w ciągu najbliższych 24h od czasu otrzymania dostępu."

Może Tobie się jakiś przyda pod tytułem "jak pisać by być zrozumianym"? Chcę coś od Ciebie kupić, a Ty mnie obrażasz?

Zadałem zwykłe pytanie do części postu, którego nie zrozumiałem, trudno jest normalnie odpowiedzieć co miałeś na myśli?

to ja Was mam zainteresować czy Wy mnie?

To ty musisz zadbać o to żebym nie wziął cię za idiotę i wpuścił na money lobby.

5 minut temu, kubek napisał:

Liczyłem

i się przeliczyłeś. Co ty kurwa myślisz, że to są pączki w sklepie pod twoim blokiem?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Mam Ci zapłacić, po stópkach całować i jeszcze dać się obrażać? No nie wydaje mi się :')

Póki co znasz moją opinię na temat... tego.

Czy jestem zainteresowany kupnem? Tak. Nie muszę kogoś lubić by od niego coś kupić. Ale jeśli masz inne zdanie to daj znać, nie będę na marne kupował kodów PSC ;)

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat