Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_14856

Haxy do sypania hajsu na Money Lobby są teraz offline oraz aktualizowane aby pieniądze jakie otrzymujecie były bezpieczne. Do czasu zakończenia prac sesje nie będą się odbywały, zazwyczaj trwa to kilka dni. O kolejności wejść na Money Lobby po zakończeniu aktualizacji decyduje kolejność wysyłanych donejtów.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_14901

@Namo Czy jest możliwość aby przy money lobby oprócz 100 000 000$ dostać 150 poziom oraz wszystkie unlocki (modyfikacje, bronie, itp.) i statystyki (strzelanie, prowadzenie, pilotaż, itp.)? 

Jeśli tak, to czy trzeba dopłacać, i ile trzeba dopłacać? 

Opublikowano
comment_14930

@Namo Hm, no okej. Szkoda, bo nie chcę dawać komuś pass'ów do konta... no nie ważne. Czy jest zatem możliwość przy money lobby dostać 150 lv. tak jak to czasami gratisowo jest? :) (Mogę dopłacić w granicach rozsądku, fajnie by było też mieć ze statystykami) :) 

Opublikowano
comment_14980

Witam jestem nowy i mam pytanie nie potrzebuje odrazu po 400 mln ale trochę bym przygarnął czy Namo jest możliwość zapłacenia 12 zł psc (11,99) za około  ? jest to połowa jak coś to mam nadzieję że się dogadamy jak już zgarnę te mln kicknij mnie albo postaw money lobby na 30 min itp ... :) Niemam więcej i w najbliższym czasie nie zgarnę bo Wiedzmin był na promocji :P 

Nawet 30 starczy nie chcę dużo po prostu bida jest i przydało by się coś mieć jak teraz promocje do 12 czerwca ...

Na moim koncie "MyPaysafecard" znajduję się 11,99 :P wiec tyle mogę zapłacić za jakieś mln-y  :) Najlepiej tak jak pisałem postaw sesije na 20 min i tyle wiecej nie chce :) Mam nadzieję że pozytywnie to rozpatrzysz :)

I przez te 20 mln ile naleci tyle naleci ;)

Edytowane przez mYmek

Opublikowano
  • Autor
comment_14983
1 godzinę temu, mYmek napisał:

kultury to cię nie nauczyli

Nie, jak była wycieczka do muzeum to byłem chory.

9 godzin temu, mYmek napisał:

nie potrzebuje odrazu po 400 mln

Jakie 400 mln? Nie dość, że nie potrafisz czytać to jeszcze jesteś bezczelny.

przez te 20 mln ile naleci tyle naleci

Więc wypierdalaj.

Opublikowano
comment_14984

Jestem bezczelny ? W jaki sposób powiedz mi to ty wylatujesz z mordą na start ... Z czytaniem problemów nie mam jednak ty źle to rozumiesz + na przyszłość czytaj uważnie i ze zrozumieniem ponieważ to było pytanie na które można odpowiedzieć nie ponieważ przyjmujemy dotację za jedynie 5 euro ... A nie na start masz problemy idio*o {" wsadź sobie w dupę swoje 11,99. "}

Edytowane przez mYmek

Opublikowano
  • Autor
comment_14985
4 minuty temu, mYmek napisał:

Z czytaniem problemów nie mam

Masz problem z czytaniem, na Money Lobby sypię po 100 mln a nie

po 400 mln

Gówniak co nie potrafi czytać chcę abym

8 minut temu, mYmek napisał:

czytaj uważnie i ze zrozumieniem

9 minut temu, mYmek napisał:

przyjmujemy dotację za jedynie 5 euro

To może pójdziesz do Biedornki i zapytasz czy możesz zapłacić za połowę paczki czipsów bo masz tylko 2 zł zamiast czterech? Pani na kasie odpowiedziała by "nie, mamy czipsy tylko za 4 zł" ale my nie jesteśmy w biedronce cymbale. Więc wypierdalaj i wsadź sobie w dupę zwoje 2 zł .... tfu 11,99 :-)