Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_15236
1 minutę temu, Enzo10PL napisał:

Czy w najbliższym czasie można będzie dostać RP gratisowo? ;) 

wczoraj był mój kuzyn i dostał więc chyba tak

Opublikowano
comment_15237
Przed chwilą, Namo napisał:

Dziś jeszcze działa. Jutro na patchu 1.40, nie wiadomo.

cholerne patche zawszę coś z nimi nie tak. Z jednej strony jakieś nowości, ale z drugiej kłopot dla modów :/

Opublikowano
comment_15239
Przed chwilą, Namo napisał:

Po kilku dniach wyjdzie nowy hax jeszcze z lepszymi opcjami.

ja to zawsze chciałem mieć niewykrywalnego haxa na spawnowanie sobie  Cargo Plane na online, ale niestety 3 konta i na każdym ban za próbę.

Opublikowano
  • Autor
comment_15270
1 minutę temu, Enzo10PL napisał:

mogą mnie złapać po money lobby i dać bana?

Nie, jeszcze nikt nie pisał żeby mu coś zabrali.

2 minuty temu, Enzo10PL napisał:

jest szansa na darmowe RP?

Jak R* tego nie wytnie po tej aktualizacji to będzie RP nadal darmowe.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_15271

Okej. Wiem, mnie też nie złapali, przez długi czas za pierwszym i drugim razem, ale później R* dał mi 425 000$ i był jakiś modder na sesji i jakimś cudem dostałem bana... Nie ważne. Mam nowe GTA a wiem że jest patch i nowy system zabezpieczeń, więc się pytam. :)

Ale jak wszystko będzie dobrze to mam już pieniążki przygotowane więc kupię :)

Opublikowano
  • Autor
comment_15275
Przed chwilą, Enzo10PL napisał:

proszę

Tak to miało zadziałać, zasugerować cymbałom, że niby R* pracuje nad cheatrami. Gówno prawda, Vini dostał crasha o cheatera 20 minut po pobraniu najnowszej aktualizacji.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6