Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_4493
Przed chwilą, KazikCCC napisał:

a czemu nie można dać do banku

Bo pewnie Rockstar jest w stanie to zauwazyc

Opublikowano
  • Autor
comment_4514
Dnia 22.11.2016 o 14:03, Akeno215 napisał:

informuję że R* pewnie zbanuje większą ilość osób jak już tego nie zrobił, polecam zapytać innych osób które skorzystały z Money Lobby czy nie mają bana.

No i gdzie reszta banów?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_4526

Proszę o dodanie do znajomych i zaproszenie do sesji. Dzisiaj jest moja ostatnia sesja (18:00 - 19:00), a nie wiem dlaczego nie mam w znajomych konta "toster.pl"

Opublikowano
comment_4527

Dzisiaj jest moja ostatnia sesja (18:00 - 19:00), a nie wiem dlaczego nie mam w znajomych konta "toster.pl"

Bo pewnie ci się skończyło dlatego już nie masz

Opublikowano
comment_4532

Od 20:30 do 20:50 po komplikacjach byłem w lobby 22.11.2016.

Dnia 23.11.2016 byłem w 2 sesjach

Dnia 24.11.2016 byłem w 2 sesjach

Edytowane przez Radeckyy