Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_22882

Jak już wiem, że nie można biegać to mogę dostać unbana na przykład jutro lub coś w tym stylu? Ponieważ na razie uzbierałem około 400k. :( 

Opublikowano
comment_22883

@Jzkm    tu masz   regulamin

Regulamin Money Lobby §

1. Na Money Lobby należy uczestniczyć na trybie pasywnym.
  2. Po polu golfowym lub lotnisku należy poruszać się pieszo.
  3. Zakaz wszelkich pojazdów na terenie pola golfowego i lotniska.
  4. Nie biegaj podczas sypania hajsu ani nie poruszaj się niepotrzebnie.
  5. Nie wolno zbliżać się do postaci sypiącej i innych zbierających hajs.
  6. Nie rób zakupów na zamkniętej sesji takiej jak Money Lobby ani każdej innej sesji niepublicznej.
  7. Uczestniczyć w Money Lobby można tylko posiadając min. 12 poziom RP.
  8. Zbierz nie więcej jak GTA$ 100 000 000, przekroczenie tej kwoty może skutkować banem w GTA Online.
  9. Po zebraniu GTA$ 100 000 000 opuść sesję i usuń konto sypiące ze znajomych.
  10. Zebranych pieniędzy nie wolno wpłacać do banku, trzymaj je przy sobie. Jeżeli chcesz mieć hajs w banku skorzystaj z Level Up.
  11. Naruszenie regulaminu i nie zapoznanie się z opisem Money Lobby skutkuje wyrzuceniem z sesji lub usunięciem ze znajomych konta sypiącego.
  12. Nie zastosowanie się do zaleceń może spowodować bana w GTA Online.
  13. Donejty na Money Lobby nie podlegają zwrotowi.
  14. Na sesji może być 13 zbierających, możesz zostać wyrzucony jeśli dołączyłeś jako czternasty.
  15. Jeżeli masz problem ze zrozumieniem opisu i regulaminu Money Lobby skorzystaj z tego poradnika.
  16. Jeżeli wyjdzie na jaw, że nie przeczytałeś opisu i tego regulaminu zostaniesz wyrzucony z sesji lub/i ze znajomych konta sypiącego.

poczytaj se go 

Opublikowano
  • Autor
comment_22884
1 minutę temu, Jzkm napisał:

już wiem, że nie można biegać

Właśnie, nawet w donejcie nie potwierdziłeś akceptacji regulaminu, błąd popełniłem, że z litości wysłałem ci zaproszenie.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_22918

Namo zapłaciłem 5Euro i dostałem tylko 500 000$ i przypadkowo usunąłem bota ze znajomych. Czy możesz jeszcze raz wysłać mi zaproszenie?

Opublikowano
comment_22919
Przed chwilą, Jzkm napisał:

Namo zapłaciłem 5Euro i dostałem tylko 500 000$ i przypadkowo usunąłem bota ze znajomych. Czy możesz jeszcze raz wysłać mi zaproszenie?

Stary przekręcik XDD