Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_23409
16 minut temu, VadeR1 napisał:

mama wrucila z komisiariató i powiedziala zeby sie nie przejmowac i ze to tam 30 zlotyh ale kazda karadziez nawet za batonika to kradziesz i powiedziala ze mam zadecydowac ze albo mi daruje albo mamy to na policjem Glosic

to zgłoś to, jak tak bardzo chcesz, nikt ciebie na kolanach nie błaga

16 minut temu, VadeR1 napisał:

hyba ktos jakies konta robil nieprawdziwe i muwil ze to ja

naucz się najpierw pisać na tym forum to porozmawiamy normalnie

29 minut temu, VadeR1 napisał:

prEpraszam za te wybuchy i za te ko entarze dodaciw mnie?

Namo ma racje, nie można wybuchac w GTA Online, a te ,,ko entarze" co pisałeś to dużo osób widziało jakie tam inby odpierdalałeś XDDD

Edytowane przez L.

Opublikowano
comment_23444

Poczytaj poprzednie komentarze to sie dowiesz. Zakładam ze Namo nie siedzi 24/24 na komp i nie czeka na tw donejty. Bądziemy cierpliwi to sie doczekamy. I nie truj mu dupy tym. Bo jak czytałem ile takich kom dostaje Namo to myslałem ze raka dostane

Opublikowano
comment_23445
1 minutę temu, EvilHavi napisał:

Poczytaj poprzednie komentarze to sie dowiesz. Zakładam ze Namo nie siedzi 24/24 na komp i nie czeka na tw donejty. Bądziemy cierpliwi to sie doczekamy. I nie truj mu dupy tym. Bo jak czytałem ile takich kom dostaje Namo to myslałem ze raka dostane

poczytaj dokładnie opis. w którym pisze że sesja jest 24/7 i od razu po wysłaniu donate ma przyjśc e mail ;)

Opublikowano
comment_23446
19 minut temu, wyrwa napisał:

poczytaj dokładnie opis. w którym pisze że sesja jest 24/7 i od razu po wysłaniu donate ma przyjśc e mail ;)

a ty poczytaj kom, ze tak nie jest i dodaje, ale w swoim czasie raku.

Opublikowano
comment_23447

do 2 dni będzie zapro. Nie trujcie dupy. 

Kolejka jest, musisz czekać na swoją kolejkę 

Edytowane przez AimMajster

Opublikowano
comment_23449
24 minuty temu, Namo napisał:

Bez przesady, zazwyczaj dostaje się tego samego dnia.

no do 30h powiedzmy :D tak śledzę forum to do 30h ludzie dostają zaproszenie ;) 

Opublikowano
comment_23468

Czy jeśli ktoś kupił money lobby i ktoś z jego znaj dojdzie do sesji to może zbierać hajs?

Edytowane przez atfamos

Opublikowano
comment_23475
3 godziny temu, atfamos napisał:

Czy jeśli ktoś kupił money lobby i ktoś z jego znaj dojdzie do sesji to może zbierać hajs?

Tylko znajomy sypiącego może dołączyć.

Opublikowano
comment_23514

Około ile minut czeka się na zaproszenie do znajomych? Napisane jest, że kilkanascie, osobiscie czekam już 30 minut

Nvm, zapomniałem o kolejkach

Edytowane przez dlubkowski

Opublikowano
comment_23532
2 godziny temu, dlubkowski napisał:

Około ile minut czeka się na zaproszenie do znajomych? Napisane jest, że kilkanascie, osobiscie czekam już 30 minut

Nvm, zapomniałem o kolejkach

Spokojnie zazwyczaj tego samego dnia dodaje max 2 dni ale to max ja czekałem 5h . jeśli nic nie zepsułeś przy wysyłaniu to napewno dostaniesz w przeciągu 1-2 dni :)

Edytowane przez EvilHavi

Opublikowano
comment_23565

Mniej więcej ile czasu czeka się na dostanie zaproszenia do ciebie?
PS. Czekam na zapro ;)))

Edytowane przez BLUuu0

Opublikowano
comment_23567
44 minuty temu, BLUuu0 napisał:

Mniej więcej ile czasu czeka się na dostanie zaproszenia do ciebie?
PS. Czekam na zapro ;)))

Na zaproszenie będziesz czekał około 2 albo 1 dnia zależy ile ludzi jest w kolejce, wiec się nie martw napewno takie dostaniesz 

Opublikowano
comment_23584
1 godzinę temu, Glusek napisał:

kiedy będzie money lobby gdzie lecą worki po 40 000$

nie wiadomo. Jak beda  to namo pewnie da info ze 40k powraca czy cos 

Edytowane przez StepReco